Parerea Despre Fiecare Personaj
|
11 Jul 2011, 15:08
(This post was last modified: 11 Jul 2011, 15:10 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
~Harry Potter:cel ales
![]() ~Hermione Granger:inteligenta si o prietena adevarata ![]() ~Ron Weasley: amuzand si la fel ca si hermione, este un prieten adevarat ![]() ~Neville Poponeata:curajos ~Luna Lovegood:visatoare ~Ginny Weasley: rusinoasa ~Parvati&Padma Patil: hmm..nu stiu ce sa zic.. ~Lavender Brown : cicalitoare ![]() ~Cho Chang: fooooarte sensibila ~Dumbledore: the best one ![]() ~McGonnagal: severa doar cand e cazul ~Umbridge: insuportabila ~Fudge: mos chior ~Lupin: suuuper de treaba ~Moody: cel mai bun auror ~Sirius: as vrea si eu un nas ca el ~Tonks: adorabilaa ~Dobby: the free elf ![]() ~Kreacher: haios ~Plesneala: merita sa fie admirat ![]() ~Cedric Diggory: frumos ~Fleur Delacour: frumoasa ~Viktor Krum: bunaciuneee =p~ ~Fred&George: ii ador ![]() ~Bill&Tom: de treaba ~Percy: cam insuportabil cateodata.. ~Voldemort: mi`e mila de el ~Draco Malfoy: guraliv ~Crabbe&Goyle: prosti ~Lucius Malfoy: insuportabil ~Bellatrix Lestrange: foarte rea si foarte obsedataaa de Cap-de-Mort Defapt pe toti ii ador.. adica, fara ei nu ar fi existat Harry Potter ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|