|
11 Jul 2011, 21:10
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
Tamarei chiar ii placea sa raspunda la asemenea intrebari, statu putin pe ganduri aducandu-si aminte fiecare moment din acea zi, vroia sa o lase putin pe Jennifer sa moara de curiozitate. "In ziua in care am cunoscut-o pe Lily, avea sa se intalneasca cu mai multi devoratori ai morti, simteam mereu o privire pe mine, dupa care am inceput sa ne jucam, ne plictiseam." Chicoti cand isi aduse aminte de acel moment cu o sclipire in ochii sai albastri-verzi. "Eu stateam pe o ramura in copac si el a venit la mine si m-a speriat, daca nu era el ma raneam foarte rau, m-a prins in brate dupa care a inceput sa ma alerge prin padure pana m-a strans in brate si nu dorea sa imi mai dea drumul." continua sa povesteasca Keyanna bucurandu-se sa isi aduca aminte de acele clipe.
Ii povesti si despre primul lor sarut care se intamplase numai dupa cateva minute dupa ce se intamplase acea imbratisare, Lily si inca un devorator al morti radeau si prietenul sau incepura sa se distreze impreuna cu ei, se cunosteau de cand erau mici, zambi la acel gand, cand isi aduse aminte. Ii povestise cum un alt devorator al morti incepura sa tipe la ei doi pentru ca ii vazusera in Padurea lui Dean imbratisandu-se si ca nu isi doreste ca Blake sa stea cu o fata care nu a fost la Viperini, ci si mai rau o astropufa prietenoasa si pentru ca nu a acceptat sa devina o devoratoare a morti pentru ca avea niste puteri ceea ce le folosea foarte mult. Jennifer asculta foarte atenta. Si Blake a inceput sa tipe la el spunandu-i in gura mare ca o iubeste pe Tamara, dupa au disparut amandoi in padure. "Am inceput sa plang pentru ceea ce se intamplase si el mi-a ridicat putin capul m-a privit in ochii si m-a sarutat dupa care l-am omorat pe acel tip." termina de povestit tanara incepand sa rada din cauza ultimei faze cu omoratul.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|