In the moonlight
|
13 Jul 2011, 15:58
(This post was last modified: 13 Nov 2011, 17:48 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
In Camera de Zi a Viperinilor , intr.un colt , pe un fotoliu , o fata cu un par verde smaraldul era concentrata asupra a trei carti mari si groase si dupa foaia lor , se vedea clar ca erau foarte vechi . Cu o mana pe pagina unei carti si cu cealalta mana avea o penita , scrijelea privind pe o foaie pe alta , parul ei cazand peste ochi , enervand.o la culme si il dadea din trei in trei secunde pe spate . "...in urma celor cinci accidente din acea zi , doctorii Incuiati au analizat urmele de sange de pe automobilele acestora numite , dupa cum zic ei , masini , insa , nu au avut niciun rezultat . Acest eveniment ,,straniu'' s.a aflat in orice stat de pe Terra si toti savantii cei mai priceputi au incercat sa.l duca la capat , insa fara sanse de izbanda ... " "Mdah..ei si sansele lor . Phuu, ce prostie sa intarzii la ora profesorului Beans si sa te mai si pui in gura cu el , " isi spuse ea total absenta la ce se intampla in jurul ei , desi , o cearta aprinsa ii atrasese atentia . Era o discutie fara sens despre sangele unei fete . "Prostii ! Tot nu am inteles cum vine chestia asta ! " Una dintre fete ii intoarse spatele celeilalte si plecase prin zidul ce ducea spre iesirea din camera de zi . Eliza se intorsese inapoi la munca ei dar simtea ca daca va mai citi un singur cuvant capul ii va plesni si va avea un accident in acea camera . Deci , inchise cartile cu putere , praful iesind din ele , le trantise pe banca alaturi de calimara si de schitele ei si o luase pe acelasi drum pe care mersese si fata cu ceva timp inainte . "Hmm..fata aia parea suparata rau . Nu as vrea sa ma intalnesc cu ea . Is deja plina de nervii mei din cauza profului , sa ii mai simt si pe ai ei .. no way ! " Mergea pe un coridor intunecat , urcase niste scari in rulanta si o lumina orbitoare ii cuprinse ochii . Instinctiv , Viperina isi dusese mana la ochi , inchizandu.i repede . "Intotdeauna patesc asta . Si culmea ! Nu m.am obisnuit ! " Incet incet , se obisnuise cu lumina , parcurse sala , deschise usa si se trezi afara . Razele lunii cadeau peste scoala , una lovind.o si pe ea , luminand.o . Un pas , doi , trei , Eliza mergea privind cerul instelat , sorbita de luminitele puternice ale stelelor . Nestiind pe unde mergea , se lasase condusa de picioarele ei , ea fiind cu capul in nori , adica cer in cazul de fata . Insa , o lovitura puternica o zdruncinase pe copila aducand.o cu picioarele pe pamant . "Yay ! Pe unde am ajuns ? " In fata ei , un arbore maiestuos isi facuse aparitia ,crengile groase trantindu.se de pamant . Eli se indreptase spre ea fara sa ii fie teama , insa o voce o uimise intr.un sfarsit : "Cine eşti şi ce vrei?" "Ahm.. care se mai plimba pe la 1 noapte pe afara fara sa fie observat ?? Oh..eu . Dar cine e aceasta persoana care ma ia la rost ? " Fara sa ii raspunsa , se apropiase de locul de unde venea vocea , in timp ce punea mana pe bagheta . -Bon .. daca as fi in locul tau , as fi mai atenta cu persoanele pe care nu le cunosc , caci , s.ar putea sa fiu si Lordul Intunecat si atunci , sa te vad ce ai fi facut . Deci , ia.o mai usor . Eu una nu vreau nimic de la tine asa ca , da.ti bagheta jos . Nu am niciun chef de un duel , zise ea cu cruzime , punand accent pe mai multe cuvinte , parca rostindu.le cu venin. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In the moonlight - by Aaron Hart - 10 Jul 2011, 15:34
RE: In the moonlight - by Eliza G. Blest - 13 Jul 2011, 15:58
|