Parerea Despre Fiecare Personaj
|
13 Jul 2011, 20:59
(This post was last modified: 13 Jul 2011, 21:00 by Bell Evans.)
|||
|
|||
~Harry Potter: Mititelul care joaca rolul principal
~Hermione Granger: Domnisoara "Stie-Tot" ~Ron Weasley: Roscatelul <3 ~Neville Poponeata: Tipul care mereu o va incasa de la Snape ~Luna Lovegood: Ciudata de la ODS ~Ginny Weasley: Inteligenta, timida la inceput, dar tot ramane cu Harry pana la urma ~Parvati&Padma Patil: Gemenele de soc B-) ~Lavender Brown: I really hate her. ~Cho Chang: Plangacioasa ~Dumbledore: The best :X Dumbly :X :X :X Pacat ca moare :-< ~McGonnagal: Idolul meu :)) Ador Transfigurarea si ador caracterul ei ~Umbridge: Such a bitch; rea femeia asta. ~Fudge: Un Ministru de zile mari. ~Lupin: Cel mai bun profesor de "Aparare contra Magiei Negre" + mi'a placut faza cu ciocolata :)) ~Moody: Tipul cu poli-potiunea ~Sirius: Pacat ca moare si asta.. ~Tonks: Si ea moare; imi placea parul ei ~Dobby: A fost o pacoste in chestia cu Camera Secretelor; dar totusi le'a salvat vietile in ultima parte, deci respect. ~Kreacher: Morocanos ~Plesneala: Un caracter demn de admirat, care a murit loial dreptatii si binelui ~Cedric Diggory: Dragut caracterul, desi pare tipul perfect [vesnicul cliseu] ~Fleur Delacour: Iubitoare ~Viktor Krum: Elevul care o place pe Hermione ~Fred&George: Nebunii familiei Weasley ~Bill&Tom: Fratii mai mari care s'au realizat si si'au facut o viata [Bill inclusiv o familie] ~Percy: Perfect'ul nostru 8-| ~Voldemort: Voldy; Nenea care nu are nas, saracul; ar trebui sa vorbeasca cu Pinochio sa'i ceara niste sfaturi :-? ~Draco Malfoy: Blondutul care se da mereu "shmecher" ~Crabbe&Goyle: Gorilele de la Viperini ~Lucius Malfoy: Model de Devorator loial ~Bellatrix Lestrange: Mi'a placut la nebunie partea in care a murit =)) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|