|
Deathly Hallows Part 2 - Pareri
|
|
15 Jul 2011, 02:17
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 02:19 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
|
Mdaaa vin si eu mai tarziu.Frate filmul a fost SUPERB
.Si da Jenn am plans nu m-am putut abtine ).Am plans foarte rau la faza cu Severus cand a venit in Pestera lui Godric si a luat-o in brate pe Lily care era moarta.Si cu patronusul ..Defapt am plans la toata faza cu amintirile din Pensiv. Si toate fazele care le-ati zis au fost geniale si pur si simplu il iubesc pe Neville =))).Si McGonagall cica " Intotdeauna mi-am dorit sa fac vraja aceea"=))).Si Filch " Elevi nu sunt in paturi!" =))).Doamne.Sau Harry si Luna "Mai tarziu Luna" .. "Dar .. " .. "Mai tarziu!" .. "Harry Potter!Asculta-ma!" ).Dar as fi vrut ca confruntarea dintre Harry si Voldemort sa fi fost ca in carte :-<.Dar a fost superb si asa .Sau cand a aflat Harry adevarul.In carte pleca sub pelerina iar aici se intalnea cu Ron si Hermione .Insa tot mi-a placut .Am ras si am plans in egala masura.Au fost atatea faze geniale incat numai le tin minte pe toate .Dar chiar daca a avut unele lipsuri sau adaugari,filmul a fost de nota 20 .Mi-a placut extrem de mult.Si pe net inca nu e ca l-am cautat azi de-am innebunit :-l.Insa sper sa apara mai repede.GENIAL filmul ;x!
Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Harry Potter 7 - part 1 | Luna Slytherin | 23 | 7,162 |
16 May 2011, 15:19 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|

.Si da Jenn am plans nu m-am putut abtine
).Am plans foarte rau la faza cu Severus cand a venit in Pestera lui Godric si a luat-o in brate pe Lily care era moarta.Si cu patronusul ..Defapt am plans la toata faza cu amintirile din Pensiv. Si toate fazele care le-ati zis au fost geniale si pur si simplu il iubesc pe Neville =))).Si McGonagall cica " Intotdeauna mi-am dorit sa fac vraja aceea"=))).Si Filch " Elevi nu sunt in paturi!" =))).Doamne.Sau Harry si Luna "Mai tarziu Luna" .. "Dar .. " .. "Mai tarziu!" .. "Harry Potter!Asculta-ma!"
.Sau cand a aflat Harry adevarul.In carte pleca sub pelerina iar aici se intalnea cu Ron si Hermione
.Insa tot mi-a placut
.Mi-a placut extrem de mult.Si pe net inca nu e ca l-am cautat azi de-am innebunit :-l.Insa sper sa apara mai repede.GENIAL filmul ;x!
![[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif)