Care e cea mai draguta pereche?
05 Jan 2008, 03:44
Pai pe primul loc ar fii Ginny si Harry..sunt foarte draguti impreuna,au multe in comun si se cunosc de la inceput etc.Cred ca rolul lui Ginny e sa-i arate lui Harry "first love"(OOC: So what if i`m romantic now?)asadar imi place foarte mult de ei ^_^
Apoi ar fii cred ca Ron si Hermione care inca din primul film dadeau semne ca s-ar place...pentru ca se contrazic mereu si e chiar amuzant cum incearca sa nege ^^

Insa daca mi-as lasa imaginatia sa zburde fara sa fiu impuscata *dodges random object and hides behind George*as zice:
Hermione si Draco pentru ca el e sange pur,ea e ,,muggle born" si ar fii cea mai''picanta" combinatie tocmai pentru ca sunt asa de diferiti si nimeni nu se asteapta la asta.Ea,cea mai desteapta vrajitoare de varsta ei,el un bun-de-nimic rebel...si etc.
Si alta cominatie ciudata ar fii Cho si Ron :ea o senimentala totala cu mai multe sentimente amestecate decat poate indura cineva ,el cu capacitatea sentimentala a unei lingurite(OOC: omg,lol..hermione m-a dat pe spate cand a spus asta)

Oricum...^_^ OOC: ce mult am scris

-BIC-

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life♥ ♥ ♥

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥

And dinos go rawwwrr ♥

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Care e cea mai draguta pereche? - by Cho_Chang - 05 May 2007, 13:41
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by Fleur - 07 May 2007, 21:54
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by Iris Black - 05 Jan 2008, 03:44
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by Guest - 30 Aug 2009, 13:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) Julia Lilith Potter 55 13,205 09 May 2010, 21:13
Last Post: Rose Evans