Care e cea mai draguta pereche?
|
05 Jan 2008, 03:44
|||
|
|||
Pai pe primul loc ar fii Ginny si Harry..sunt foarte draguti impreuna,au multe in comun si se cunosc de la inceput etc.Cred ca rolul lui Ginny e sa-i arate lui Harry "first love"(OOC: So what if i`m romantic now?)asadar imi place foarte mult de ei ^_^
Apoi ar fii cred ca Ron si Hermione care inca din primul film dadeau semne ca s-ar place...pentru ca se contrazic mereu si e chiar amuzant cum incearca sa nege ^^ Insa daca mi-as lasa imaginatia sa zburde fara sa fiu impuscata *dodges random object and hides behind George*as zice: Hermione si Draco pentru ca el e sange pur,ea e ,,muggle born" si ar fii cea mai''picanta" combinatie tocmai pentru ca sunt asa de diferiti si nimeni nu se asteapta la asta.Ea,cea mai desteapta vrajitoare de varsta ei,el un bun-de-nimic rebel...si etc. Si alta cominatie ciudata ar fii Cho si Ron :ea o senimentala totala cu mai multe sentimente amestecate decat poate indura cineva ,el cu capacitatea sentimentala a unei lingurite(OOC: omg,lol..hermione m-a dat pe spate cand a spus asta) Oricum...^_^ OOC: ce mult am scris -BIC- ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) | Julia Lilith Potter | 55 | 13,205 |
09 May 2010, 21:13 Last Post: Rose Evans |