Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice
20 Jul 2011, 15:16
Madison ascultase cu atentie vorbele profesorului de "Grija fata de Creaturile Magice". Ii placea aceasta materie fiindca era foarte interesata de creaturile magice, tocmai de aceea s-a si inscris la curs. Ascultand intrebarea domnului profesor incercase sa isi faca curaj sa raspunda,dar ii era frica sa nu greseasca totusi ceva. Insa - dorinta ei de a raspunde fusese mai mare decat rusinea,deci ridica mana si rostise intr-un final:
"Eu consider ca partial porunca lui Burdock are sens. Eu spun ca intr-adevar unele creaturi magice pot fi numite fiinte. Pana intr-un anumit punct asta si sunt: fiinte. Pentru pur si simplul fapt ca reactioneaza la anumiti stimul si umba ca oamenii. Iar unele creaturi chiar au si sentimente, asemenea hipogrifilor. Eu personal le consider niste creaturi deosebite si cu siguranta sunt fiinte , fiinte vii!" , terminase de rostit Viperina sperand sa nu fi facut vreo greseala.

Rosalie Slyterin's clone
[Image: 2iudroh.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Lectia I- Clasificarea Creaturilor Magice - by Madison Duncan - 20 Jul 2011, 15:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia II-Creaturilor Magice si Incuiatii Edward Kiranov 6 1,564 08 Sep 2011, 20:30
Last Post: Isolde du Maurier
  -Clasificarea Animalelor si Instrumente- Edward Kiranov 0 1,135 16 Jul 2011, 20:35
Last Post: Edward Kiranov
  Lectia I - Grija fata de Creaturile Magice Matt I. River 24 4,433 22 Apr 2011, 11:36
Last Post: Hermione Padma
  Lectia I - Lordul Smoala Ginny Malfoy 31 5,090 29 Jan 2010, 15:37
Last Post: Isabella River