We find each other
23 Jul 2011, 11:20 (This post was last modified: 17 Sep 2011, 16:38 by Eliza G. Blest.)
"You won't cry for my absence" *Da ! Asa a fost intodeauna ! *I know " You forgot me long ago."*De ce mai vorbeste cu mine ? *"Am I that unimportant...?"*Niciodata ..*"Am I so insignificant...?"*De ce ...*" Isn't something missing?"*Eu.. dar cui ii pasa ? * " Isn't someone missing me?" * M.au pierdut de mult* Isi puse capul pe genunchi , cateva lacrimi cristaline cazand de pe obrajii pe pantalonii negri . *Mai bine plecam de mult .. mai bine muream .... * Oftase incet , sperand ca cei din compartiment sa nu o auda . *Chiar acum m.au apucat toanele ? Chiar cand eram si eu mai fericita . Cand faceam planuri cu Aylee.. CHIAR ACUM ?? Toata bucuria , toate starile mele de bine s.au evaporat ramanand doar tristetea , suferinta * , ghionturi puternice pusesera stapanire pe stocamul ei , strangandu.l cu o forta inimaginabila . Isi duse instinctiv mana la burta , masand.o usor , sperand sa ii treaca , dar acea durere o consola , o facea sa se simta mai bine . Credea ca acele lovituri groaznice adevereau tot ce gandea , ce spera .. ce planuia !
Lacrimile cadeau una cate una , la fiecare cuvant spus in melodiile pe care le asculta , inima batand dupa ritmul lor lent , melancolic .Imaginea parintilor ei ii venea in minte , facand.o sa tremure , acestea fiind vagi , dar conturile lor slabe le putea zari si da seama cine erau . Zambeau .. Da! Zambeau ! Erau fericiti , in bratele mamei era o fetita infasurata intr.o patura roz bombon , si tipa , plangea . Tatal ei se apropiase de ea , o luase in brate si incepuse la o legene . Eliza privea acea scena cu ochii deschisi , iar picaturile cristaline ii mai cadeau din cand in cand . Ii inchisese imediat , dorind sa nu ii mai vada , sa ii uite odata pentru totdeauna . Sa fie uitata de catre lume , lumea sa fie constienta de inexistenta ei , sa fie scoasa din mintea tuturor . Asta isi dorea , si la fiecare gand , era compensata cu loviturile cunoscute . "Dar totusi , de ce ? " o intrebase o voce necunoscuta ei . Era blajina , mieroasa , catifelata , calma , ce ii dadea speranta viperinei . Aceasta isi ridicase capul , privind spre cei din compartiment . Toti taceau , ascultand o melodie provenita din telefonul lui Aylee . *Parca nu ii placeau aparatele astea incuiate.*
"...Bed girls wanna have sex and cigarettes..." ultimele versuri se auzea parca in gol pentru viperina , lasand.o in amintirile ei ce aparusera din nou . Isi scuturase capul cu putere , incercand sa si le scoata din minte , dar fara sanse de izbanda . Prietena ei , rostise intrebarea din nou , iar baietii si.au rasturnat din nou privirea la pamant . *Oare ce o fi asa de rau ? * Unul dintre ei , Matt , isi ridicase capul , isi duse pana prin parul saten , matasos si isi deschise gura .. dar o inchisese la loc . Il privea pe Shane incruntat si intrebator . Acesta nici macar nu il privea , fiind prea atent cu aranjarea ciorapilor portocalii . ^Mdah , ahm , sincer sa fiu ^ , spuse el cu o voce calda , putin speriata , voce ce Elizei ii placea la nebunie * Ai zice ca e vocea care imi vorbise mai inainte * isi zise ea , cu o sclipire vesela in ochi . Il privea atenta pe baiat , si acesta se uita in ochii ei mov . *Suntem la viperini , dar, dupa cum aratati voi doua , si la cum va comportati , as zice ca nu sunteti de la nicio casa . Nu exista o casa pentru doua fete ca voi doua ! Iar anul.... * spuse el , poticnindu.se la ultima propozitiei . *Suntem in anul cinci , dar am ramas repetenti ! * rostise Shane cu un glas rastit . Eliza isi mutase privirea de la Matt la prietenul lui , care inca mai isi mai aranja sosetele . *Si ? Noi doua suntem la Viperini si in anul trei , in curand in anul patru . Nu vad rostul pentru care sa va deranjati atata ! * Viperina incepea sa isi iasa din sarite , dar macar uitase de parintii si sora ei . Acum o dureau spusele lor . felul lor de a gandi ! *Voi credeati ca o sa va consideram niste idioti pentru faza asta ? * continuase ea in soapta , fata inasprindu.se .
Cei doi au ramas inmarmuriti , nestiind ce sa rosteasca , o priveau uimiti pe Eliza , care inca mai avea ochii rosii de la plans , dar fata ii era foarte categorica si ochii , inexpresivi , ca intotdeauna . *De fapt , chiar asa am crezut ! * raspunse Shane , zambind putin . *Ete ! Nici pomeneala ! * Atmosfera devenea din ce in ce mai vesela , mai relaxanta . Matt se ridicase in picioare si se apropiase de Eliza . *N.am vrut ... * zise in timp ce se aseza langa ea , privind.o in ochi si luand.o de mana , strangand.o cu ambele maini intr.un pumn . Viperina ramasese tacuta pentru cateva minute , moment in care , Shane o intrebase pe Aylee * Cine canta ? Acea melodie pe care ai pus.o ! Mi se parea ..cunoscuta .*

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
We find each other - by Eliza G. Blest - 21 Jul 2011, 18:11
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:21
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:26
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:34
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:35
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:41
RE: We find each other - by Eliza G. Blest - 22 Jul 2011, 13:43
RE: We find each other - by Aylee L. Lovel - 22 Jul 2011, 13:53