Never again
|
28 Jul 2011, 20:29
|||
|
|||
Statuse in fata Emei ascultand tot ceea ce spunea. Era constienta ca trebuia sa ii dea un raspuns, dar pur si simplu in acea secunda nu putea. Pur si simplu se lasase imbratisata de fosta sa colega, dupa care se asezase pe un fotoliu pe care il facuse sa apara cu ajutorul baghetei. Apoi se uitase catre fata de langa ea si mai facuse sa apara inca unul. Erau doua fotolii impunatoare, de un albastru foarte asemanator celui de la casa lor. De fapt .. 'fosta mea casa', gandise Rosalie in timp ce inca o lacrima ii cursese pe obraz. Oare era posibil sa fi cazut intr-o mica depresie din cauza ..mai multor intamplari? In ultimul timp nu se mai gandise la altceva decat la unele .. chestii. Nu mai voia sa pomeneasca macar despre asa ceva, asa ca zambise scurt, dar nu prea sincer gandindu-se ce ar putea sa ii raspunda Soimencei in acea clipa. Se facuse comoda , desi incaperea ii dadea un fior. In afara de cele doua obiecte care au aparut acum era total goala,cu exceptia acelei oglinzi.
"Ah, nu am mai facut cine stie ce. M-am mai interesat despre unele chestii in legatura cu .. hm,stii tu. Nu vreau sa vorbesc acum despre asta! Probabil te intrebi de ce plangeam .. mi-e foarte dor de fosta mea casa de la Hogwarts si uneori - ca acum - am impresia ca imi pare rau ca nu mai sunt eleva. " Se descarcase din nou. Era asa de bine sa ai o prietena de nadejde careia ii poti spune orice. Asa era Ema! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|