Video+Lista "Cele mai bune 50 de momente Harry Potter"
|
30 Jul 2011, 17:01
|||
|
|||
Din pacate au facut editia asta speciala inainte de premiera DH2. Cred ca ocupa majoritatea locurilor. Si da. Sunt unele momente mult mai impresionante decat cele insirate aici. Ma intreb dupa ce criteriu au facut acest top. De exemplu 7: Ordinul Phoenix: Focurile de artificii ale lui Fred si George a fost mai slab decat multe din momentele de mai sus. Sau 16. Pocalul de Foc: Sosirea fetelor de la Beauxbatons nici nu stiu ce cauta acolo :|. Cu un loc mai in spate e renasterea lui Voldemort, care merita un loc in primele zece momente dupa parerea mea. Sau hai cincinsprezece.
Oh God. Am citit si eu lista cu personajele. \ ![]() Ati vrea sa fac o traducere si de acolo pentru cei care n-au citit? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Video+Lista "Cele mai bune 50 de momente Harry Potter" - by Kennya Allen - 30 Jul 2011, 06:36
RE: Video+Lista "Cele mai bune 50 de momente Harry Potter" - by Valentino Gaunt - 30 Jul 2011, 14:48
RE: Video+Lista "Cele mai bune 50 de momente Harry Potter" - by Kennya Allen - 30 Jul 2011, 17:01
RE: Video+Lista "Cele mai bune 50 de momente Harry Potter" - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Jul 2011, 17:04
|