Thread Closed 
I don't wanna stop
11 Aug 2011, 12:04
Deci domnisoara colega la Minister cum de nu v-am azut pina acum? Timplu liber pentru Johan era definit prin perfectionare. Faptul ca fusese invat cu antrenamentele practic nu-i dadea timp de stat de divane si sa se uite la showuri televizate sau la filme. Era in contiua miscare si ura slujba lui la Minister ce n-ar fi dat sa fie membru al Echipei de anulare a magiei intimplatoare sau sa lucreze cu cei din sanctuar. Viata plina de risc si aventura era specifica naturii lui dinamice. Seful l-a anuntat ca daca nu se ocupa serios cu munca de birou pe care i-o da o sa-l puna intr-un departament in care va trebui toata ziua sa alerge. Ca i-ar fi placut asta.

Pai nici nu stiu cu ce sa o incep. Stau cu prietenii, plimbarile lungi sunt nelipsite, imi plac foarte mult plimbarile nocturne. Urasc viata sedentara si munca de birou. Imi place sa-mi fac prieteni noi. Consider ca fetele pot fi pritene cu baietii si ca teorema cu plusul si minosul este oarecum superficiala. Scuze daca am zis ceva si pe alaturi.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 28 Jul 2011, 17:40
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 29 Jul 2011, 09:58
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 30 Jul 2011, 22:38
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 01 Aug 2011, 11:50
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 03 Aug 2011, 12:17
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 04 Aug 2011, 16:05
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 11 Aug 2011, 12:04
RE: I don't wanna stop - by Artimei N. Denver - 15 Aug 2011, 14:38