I don't wanna stop
|
11 Aug 2011, 12:04
|||
|
|||
Deci domnisoara colega la Minister cum de nu v-am azut pina acum? Timplu liber pentru Johan era definit prin perfectionare. Faptul ca fusese invat cu antrenamentele practic nu-i dadea timp de stat de divane si sa se uite la showuri televizate sau la filme. Era in contiua miscare si ura slujba lui la Minister ce n-ar fi dat sa fie membru al Echipei de anulare a magiei intimplatoare sau sa lucreze cu cei din sanctuar. Viata plina de risc si aventura era specifica naturii lui dinamice. Seful l-a anuntat ca daca nu se ocupa serios cu munca de birou pe care i-o da o sa-l puna intr-un departament in care va trebui toata ziua sa alerge. Ca i-ar fi placut asta.
Pai nici nu stiu cu ce sa o incep. Stau cu prietenii, plimbarile lungi sunt nelipsite, imi plac foarte mult plimbarile nocturne. Urasc viata sedentara si munca de birou. Imi place sa-mi fac prieteni noi. Consider ca fetele pot fi pritene cu baietii si ca teorema cu plusul si minosul este oarecum superficiala. Scuze daca am zis ceva si pe alaturi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|