Parerea Despre Fiecare Personaj
13 Aug 2011, 01:01
~Harry Potter: arogant, usor insuportabil. Un personaj caruia nu i-as fi putut suporta figurile daca as fi fost Ron sau Hermione.
~Hermione Granger: E ok. Putin cam fixista si stressata, dar are un simt extraordinar al prieteniei si al dreptatii. E o fata curajoasa, puternica.
~Ron Weasley: Ah, Ronald, Ronald. E cute, de felul lui. Are momentele lui si e cam imatur, in rest este ok.
~Neville Poponeata: Neville a evoluat enorm ca si personaj. Eu una consider ca si Neville ar fi putut fi "The Chosen One". Este la fel de brav ca si Harry, numai ca a avut nevoie de un mic impuls.
~Luna Lovegood: Loony Lovegood. Uneori ma intreb ce cauta la Ochi de Soim. Dar tot eu imi raspund. Intr-adevar este aeriana, insa eu cred ca in spatele acestei masti exista o fiinta sensibila, prietenoasa si inteligenta.
~Ginny Weasley: Nu inteleg de ce multi o urasc pe Ginny. Mie mi se pare un personaj foarte tare. E simpatica, desteapta si uneori amuzanta. Go Ginny!
~Parvati&Padma Patil: Errr, nu au aparut prea des, dar probabil fac din categoria "girlie" girls, alaturi de Lavender Brown;
~Lavender Brown : Haha, idem gemenele Patil. Oh, si... FANGIRL! Serios. Este tipul de iubita de care ai face bine sa te feresti.
~Cho Chang: Cho Chang. Nu stiu ce sa spun despre ea. Daca la Luna am gasit o explicatie de ce se afla la ODS, cu privire la Cho Chang nu am nici cea mai baga idee. Am impresia ca face parte din grupul adolescentelor fara minte, not sure why. Cam prostuta, tbh.
~Dumbledore: Crazy wise old man. Chiar si dupa "Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore", pot spune ca este un personaj impresionant. Pana la urma el a fost cel care a reusit sa-l invinga pe Cap de Mort. El a creat un puzzle, iar Harry a trebuit doar sa puna cap la cap piesele.
~McGonnagal: Nu stiu de ce am impresia ca exista lucruri interesante despre ea pe care nu le stim. Este corecta (uneori prea corecta), curajoasa, etc etc. Dar vreau sa-i stiu secretul. Pentru ca exista. I'm telling ya.
~Umbridge: Ahhhhh. Personajul de care imi place cel mai putin. Femeia asta traieste pe cu totul o alta planeta, nu are nici cel mai mic habar de ceea ce se intampla cu adevarat. O intereseaza doar micutul sau coltisor roz de paradis.
~Fudge: Incapabil, coruptibil, sau poate dar politicianul de azi si maine.
~Lupin: awww Lupin! Un personaj cu un trecut greu, insa cu capul pe umeri si capabil. Demn de admirat.
~Moody: Moody este poate unul dintre cele mai inteligente personaje din serie. Paranoic, da; putin dur, da, dar avea toate motivele sa se poarte asa. Pana la urma, el a condus operatiunea celor 7 Potteri, pentru a se asigura ca Harry ajunge cu bine la Vizuina, chiar daca asta a insemnat sa-si piarda el insusi viata.
~Sirius: ooooo, Sirius! Heart Unul dintre personajele mele preferate. Strengar, amuzant, dragut (Gary Oldman Heart), un prieten de nadejde etc etc. Pur si simplu lovely.
~Tonks: Tonks Tonks. Multa lume spune ca seman cu Tonks la comportament. Da, este neindemanatica, usor nebuna, dar asta nu schimba faptul ca este un Auror exceptional. Alaturi de ceilalti, si ea merita respect pentru puterea de sacrificiu.
~Dobby: A free elf! Este intruchiparea tuturor rebelilor. Serios!
~Kreacher: Kreacher este un elf de casa ca oricare altul. Poate putin neinteles, dar asta-i tot.
~Plesneala: Ahh, imi place cum Plesneala a devenit brusc personajul favorit al tuturor. Da, este unul dintre personajele mele preferate de asemenea, dar a fost asa inca din prima carte. Un vrajitor iscusit, ambitios si puternic, mai ales pentru ca a putut apara timp de 7 ani de zile un elev ce-i displacea doar de dragul unei fete pe care o iubise si care murise. Asa sa arate oare razbunarea sa fata de Cap de Mort?
~Cedric Diggory: Cedric, meh... tipul sportivului chipes si infumurat. Nu ma impresioneaza cu nimic personajul.
~Fleur Delacour: Fleur e o mica posh girl. E simpatica, putin fragila si habar nu am ce a cautat la Turnir.Other than that, she's ok.
~Viktor Krum: Idem Cedric.
~Fred&George: Ii iubesc. Nu cred ca exista persoana care sa fi citit seria HP care sa nu-i adore. Nu stiu cum JKR a putut sa-l ucida pe Fred, dar stiu ca mi-a luat cateva minute bune sa procesez informatia.
~Bill&Tom: Bill&Tom? Sau Bill&Charlie? Un fel de Fred&George Senior. Insa cu mai mult cap si mai putin amuzanti. Sunt ok.
~Percy: Percy e un fraier. Pacat ca isi da seama prea tarziu.
~Voldemort: Ahhhh and this is my favourite character from all! E absolut briliant personajul si il admir. Este ambitios, stie ce vrea, stapan pe sine. A avut o copilarie grea, a intrat intr-o lume cu totul noua lui si totusi a reusit sa ajunga mai departe decat oricare alt vrajitor. Sunt atatea lucruri de spus despre Cap de Mort incat as putea scrie o carte.
~Draco Malfoy: Ca sa fiu sincera, nu ma prea impresioneaza. Am avut, bineinteles, perioada de "Aahhhh, Draco e atat de dragut!!!", dar personajul nu este chiar asa de minunat. Este pur si simplu ca un caine care latra, dar caruia ii este frica sa latre. Ia atributiile de Devorator al Mortii in joaca la inceput, dar de indata ce-si da seama cum stau lucrurile se sperie. Recunosc, nu stiu daca as fi facut fata situatiei mai bine decat el, dar eu macar imi tin gura inchisa si nu ma laud.
~Crabbe&Goyle: Inexistenti, probabil?
~Lucius Malfoy: Ahh, nu nu nu nu. Ok. Lucius Malfoy este un personaj interesant. Sus-pus, usor influent, cu putere etc. Ok pana aici. Devoratorul Lucius Malfoy, in schimb, este un idiot. Profitor, l-ar parasi pe Cap de Mort cu prima ocazie. Prefacut, oportunist, chiar las.
~Bellatrix Lestrange: Si Bellatrix este personajul meu feminin preferat. Este singurul devorator al mortii adevarat, spre deosebire de cei alde Lucius. Il sustine pe Cap de Mort pentru ca vrea, nu pentru ca i-au fost promise functii si bani. Este nebuna, vie, ironica, dar si o foarte priceputa vrajitoare.

My Character
[Image: banner1.jpg]
You know the games I play and the words I say when I want my own way.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Parerea Despre Fiecare Personaj - by Sophia Oceanborn - 13 Aug 2011, 01:01