Nimic si din nou nimic.
|
19 Aug 2011, 09:50
|||
|
|||
Vantul adia incet si dadea o atmosfera placuta in jurul fetei cu parul verde . Era in acelasi loc , aceeasi ora ,adica ceea a diminetii . Cerul era senin , cu nori presarati pe el , ce mergeau incet ,avand mii de forme . Unele pe gustul viperinei , altele nu . Si pe acelea .. incepea sa le vorbeasca de rau . Tipic ea . Intotdeauna ce nu ii convenea se comporta ca o nesimtita . Insa , in acel moment , se simtea satisfacuta . Intotdeauna se afla , atat dimineata cat si seara , in padurea interzisa . Nu ii pasa deloc ca era interzis sa mergi in acel loc si mai ales ca incalci regulile . Si mai exact , cine stia ca ea se afla acolo ? Nimeni . Iesea pe furis noapte , sarea din copac in copac ca o pantera si privea apusul sau rasaritul , mintea ei zburand printre norii ce mergeau lent pe cer . Oftase incet atunci cand gandurile ii ajunsera in trecut , locul pe care il displacea cel mai mult . De ce trebuia ca acele amintiri sa zburde in capul ei . Nu puteau sa fie tinute ? Mai exact de o usa cu lacate ? Pufnise in ras , amuzata de ceea ce gandea . *Inchise dupa o usa bine fortificata , asemenea celei pe care am gasit.o in clasa aia parasita . Ohh ! Dar tot urasca trecutul . Si nu mai vreau sa apara , fie el frumos sau urat . M.am saturat !Vreau doar sa fiu lasata in pace . Chiar si de parintii mei . Oricum nu conta si inainte .. dar in fine . Hai sa cobor , incep sa amortesc aici . Iar creanga asta e tare .De cand a inceput si copacul acesta sa ma urasca ? * Sarise de pe creanga ,aterizand lin pe pamantul tare . Privise in jur , incercand sa isi dea seama pe unde sa mearga spre locul ei preferat : lacul . Doar un luminis in care se afla lacul . Spera sa nu mai fie nimeni in acel loc . Din cate a observat ea , multa lume mai cutreiera pe acolo . Nici nu se mira .Nu era foarte departe de Hogwarts si totusi , era aproape de padurea interzisa . Insa nu erau atacati de nimeni . Si nu incalcau nicio regula . Nu din cate stia ea . Daduse cateva tufe din locul lor , trecuse pe langa ele , fara sa le atinga si mai ales sa se taie . Ajunsese la marginea lacului , insa nu il putea admira prea mult ca era atacata de jeturi verzi . *Olala !! Cui ii arde de joaca pe aici ? Sau chiar am fost gasita si acum chiar is atacata cu intentie ? Iar ? Phu...a incetat . Cine e .. un baiat ? Ce face el aici ? * Se aruncase la pamant , izbindu.se de acesta , desi nu ii pasa . Il privea tinta pe acel baiat . Nu il cunostea deloc . Dar nu intelegea ce facea el la ora acea de dimineata . Oamenii nu mai dorm in ziua de azi ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|