Nimic si din nou nimic.
|
22 Aug 2011, 11:13
(This post was last modified: 22 Aug 2011, 11:13 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
''Eliza...trezestete avem musafiri...'' Viperina se trezise imediat , alarmata . Era a doua oara in ziua aceea cand era atacata pe nepregatite . Isi luase bagheta de pe piatra si i se apropiase lui John . Astropuful facea vraji peste vraji , atacand acele caracatite . Ii vazuse fata , si ramase impietrita . *Nu se poate ! Asta a fost in visul meu.. ma voi gandi mai tarziu la asta , sper totusi sa nu se infecteze . Cum sa scapam de ele ? * Nu mai stia cum sa iasa din acea situatie . Erau inconjurati , din nou , insa beculetul i se aprinsese din nou . Avea un plan . De fapt , avea o vraja . *Nu imi vine sa cred ca spun asta ,dar ii multumesc lui taicamiu ca m.a pus sa invat acele vraji de securitate .* Desi nu era deloc sigura de acea vraja care ii zbura prin cap , o folosise pe una dintre caracatite . O simpla fulgerare argintie iesise din varful baghetei si il atinsese de plin pe o dihanie care isi ridica bratele spre ei , devenind gheata . Zambise siret , se sprijinise cu o mana de John , lasandu.si putin din greutate pe el , dar fara sa simta , facuse un salt , intinsese un picior si il lovise pe caracatita in piept , spargandu.se in mii de cioburi . *Ahm , un sfat , fa.ti un scut ca sa nu te taie . Cioburile astea sunt ca sticla , deci ai grija ! * Se intoarse spre ceilalti monstrii si il lovise si pe ei cu aceeasi fulgerare , devinind instantaneu stane de piatra , sau de gheata . Facuse salturi peste salturi , le atinsese incet ,dar... numai una mai scapase , care era tot impietrita , dar isi revena cu timpul . Era in partea cealalta a pesterii , pe langa John ....
occ : gata , ma culc caci voi muri in fata pc.ul , believe me , oricum , e marfa ceea ce am facut pana acum , te pricepi nu gluma ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|