Before the dawn.
|
23 Aug 2011, 15:07
|||
|
|||
Eveline vazu raza de lumina cum ricosa si se indrepta inspre ea insa nu se misca.Simti cum picioarele parca nu o asculta.Iar durere veni imediat,de parca cineva ar fi bagat in ea o mie de cutite deodata.Tipa incercand sa scape de durere iar aceasta inceta.Eveline se trezi stand pe podeaua rece cu Jade alaturi care isi cerea scuze peste scuze cum ca nu ar fi vrut sa o nimereasca pe Eveline si doar isi descarcase nervii care ii avea pe Myrtle.Eveline dadu usor din cap,inca respirand greu din cauza blestemului de neiertat.Stia ca nu fusese vina lui Jade.Myrtle o scosese din minti.
- Stiu ca nu e vina ta.Stai linistita zise Eveline ridicandu-se.Jade o ajuta iar Eveline trase putin aer in piept pentru a se calma.Nu era prima oara cand cineva arunca asupra sa un blestem de tortura dar parca de fiecare data era mai rau. - Myrtle nu pot sa cred ca ne faci una ca asta zise Eveline pe un fals ton de dezamagire.Credeam ca vrei sa ne ajuti.Credeam ca eram prietene.Ne-am inselat.Vom pleca acum zise Eveline si o lua de mana pe Jade,indreptandu-se catre usa. - Ah bine fie mormai Myrtle dandu-se batuta. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dawn of the Dragons | Colin Hawkeye Rovson | 17 | 6,161 |
25 Feb 2013, 21:09 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |