|
Autopsia gândurilor unui om ...
|
|
26 Aug 2011, 02:04
|||
|
|||
|
Imi place cum ai inceput, sper sa continui. Eu sincer, nu prea ma impac cu titlul
. Am impresia ca mi se incurca limba cand il spun cu voce tare. Mi-ar placea mai mult ceva gen "Autopsia gandurilor umane" sau ceva de genul. E ciudat ideea titlului imi place, dar parca... Ma rog, deviez de la subiect, ma incurc in propria mea gandire. Daca nu ma opreste cineva ratacesc mult timp pe acolo. Uite iar.Deci ficul imi place. Mi se pare interesant prologul. Descrii frumos gandurile fetei. Iar propozitia aceea... "When nothing goes right...go left" mi se pare geniala. Pot sa ti-o fur? Mi-ar fi placut sa aflu numele ei, totusi. Trice vine de la Beatrice? Asa, de curiozitate. Imi place pana acum, deci sper ca inspiratia sa nu te loveasca ci sa te bata bine, caci astept nextul cat mai repede posibil.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Autopsia gândurilor unui om ... - by Katharina van der Wall - 12 Aug 2011, 00:24
RE: Autopsia gândurilor unui om ... - by Ellena R. Howard - 12 Aug 2011, 00:40
RE: Autopsia gândurilor unui om ... - by Effy K. Dietrich - 12 Aug 2011, 13:50
RE: Autopsia gândurilor unui om ... - by Eliza G. Blest - 19 Aug 2011, 10:33
RE: Autopsia gândurilor unui om ... - by Aylee L. Lovel - 26 Aug 2011, 02:04
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 6,172 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
| In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 44,005 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |
|

. Am impresia ca mi se incurca limba cand il spun cu voce tare. Mi-ar placea mai mult ceva gen "Autopsia gandurilor umane" sau ceva de genul. E ciudat ideea titlului imi place, dar parca... Ma rog, deviez de la subiect, ma incurc in propria mea gandire. Daca nu ma opreste cineva ratacesc mult timp pe acolo. Uite iar.
Mi-ar fi placut sa aflu numele ei, totusi. Trice vine de la Beatrice? Asa, de curiozitate. Imi place pana acum, deci sper ca inspiratia sa nu te loveasca ci sa te bata bine, caci astept nextul cat mai repede posibil.![[Image: png_zps57cd7d86.png]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/png_zps57cd7d86.png)