Printre haine de metal
29 Aug 2011, 00:46
Da normal. De ce nu ar fi incercat sora-sa sa ii dea cu o armura in cap? I se parea chiar logic. "Ce cauti tu pe aici?" Eliza o privi razand. Fetele ridicara armura si o pusera la locul ei. 'Parca nu asa era inainte, dar nha, nu conteaza. O privi pe Green. Ca de obicei, primul lucru pecare il vedeai era parul verde. Atunci, pentru ce alta porecla? "Hey Pisi,inca nu mi-ai raspuns la intrebare." Eliza isi intoarse privirea inspre usa, pe unde trecu Flich, urmat indeaproape de grasa si lafaita Doamna Norris. Ce nume idiot pentru o pisica. Nu ca animalele ei ar fi avut cine stie ce nume inteligente, dar totusi. Doamna Norris? Oricum, era clar. Draga ei sora mai mare, se ascundea. Bine ca nu era mai mare decat cu vre-o treiminute, caci astfel nu era nevoita sa "ia exemplu" de la ea, asa cum se face de obicei in cazul surorilor mai mari. Aylee o lua de mana. "Inchide ochii si hai cu mine." O conduse, facand multe cercuri si ocoliri prin sala pana la armura de pisica. "Deschide ochii si citeste." Green se conforma. Dupa doua secunde incepu sa rada zgomotos, tinandu-se de burta. Dupa care o privi pe Raven si isi dadu ochii peste cap, avand aceeasi expresie de 'ce nu mai inventeaza si oamenii astia'. Uneori i se parea ca incuiatii sunt mai inventivi decat vrajitorii si vrajitoarele. Adica aproape tot ce faceau cei ca ea, incuiatii le faceau prin niste masinarii sau inventii ciudate. Si totusi parca momentele gen descoperirea armurii de pisici o contraziceau. Isi scoase bagheta, dorind sa faca o mica pozna, vand Flich intra nervos. Eliza se facu disparuta. "Aia cu par verde, e aici?" Aylee isi puse bagheta la loc si ii oferi ingrijitorului non unul dintre cele mai frumoae zambete pe care acesta le vazuse sau avea sa le vada la viata lui. "Domnule si Doamna Norris. Nu stiu depre ce sau cine vorbiti. Va pot asigura ca nu am vazut nici opersoana cu aceste semnalmente.", zie ea pe un ton ridicat. Ingrijitorul o priviputin naucit. "Aha..." spuse el, dupa care se intoarse la 180 de grade si pleca. Eliza isi facu din nou aparitia. "Ramai datoare" zise Aylee facandu-i cu ochiul.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Printre haine de metal - by Aylee L. Lovel - 25 Aug 2011, 21:44
RE: Printre haine de metal - by Eliza G. Blest - 25 Aug 2011, 23:40
RE: Printre haine de metal - by Aylee L. Lovel - 29 Aug 2011, 00:46
RE: Printre haine de metal - by Eliza G. Blest - 17 Sep 2011, 16:29
RE: Printre haine de metal - by Aylee L. Lovel - 14 Nov 2011, 16:44