Gustare la miezul noptii
|
30 Aug 2011, 17:47
|||
|
|||
Adnana il urmari pe Darkason cum omorase biata caprioara, dae si ea era de acord ca era mult mai bine asa.
"A murit fara sa simta nimic. E mai bine asa.. Cu toate astea, nu o vom manca. cel putin eu nu o voi manca" zise baiatul, privind-o suspicios pe tanara, apoi continunad " Ce-ar fi s-o ingropam?" "Da, si eu sunt de acord ca a fost mai bine asa pentru ea. Am observat cum ma privesti, asa ca te asigur ca nici eu nu-i voi lua sangele, cu atat mai multe pentru ca e moarta. Hm..da..o s-o ingropam cand scapam de aici..." zise Astropufa. Dupa cateva momente de tacere, in mintea Astropufei se ivi un gand: "Darkason! Abracadabra este un Blestem de Neiertat. Cred ca vei avea probleme ca l-ai folosit" continua aceasta, uitandu-se grijulie la Viperin, dar chiara atunci se auzi un 'buuuuf' si un baiat, Viperin, cazu din semineu. Inca un coleg de 'mini-inchisoare nocturna'. Toti se gandeau cum sa scape, iar Astropufei ii veni o idee. "Stati. Daca imi voi chema matura, poate va reusi sa vina prin semineu si dupa aceea ne vom putea urca pe ea in Sala Mare. Accio Fulger!" Astepta, astepta, dar..nimic. Era clar, nu mai avea nicio idee cum ar putea scapa de aici fara sa se izbeasca de un zid de belele nesuferit... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,493 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,614 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 7,273 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,820 |
23 Apr 2010, 15:25 Last Post: Bell Evans |