Thread Closed 
Do you have a d r e a m ?
02 Sep 2011, 20:56 (This post was last modified: 02 Sep 2011, 20:56 by Jennifer L. Campbell.)
Jennifer se uita la Desiree cum facu o vraja pentru a face podeaua curata la fel ca inainte.Aceasta stralucea sub razele lunii intrate pe fereasta.Nu stia ce ora este, dar sigur era o ora dupa cea normala, si asta ar insemna ca ar trebui sa fie in pat.Zambi la acest gand dandu`si seama ca aproape in fiecare seara iesea din camera sa, si se plimba avand chef de distractie sau de putina singuratate.

Ii zambi lui Desiree cand ii spuse ca ar trebui sa plece de acolo.Avea dreptate cand spunea ca lui Madam Pomfrey nu i`ar conveni sa vada elevi in Aripa Spitalului dupa ora de culcare.Vazu cum aceasta isi intoarse privirea inspre Melisse si intreba ce se intamplase pana la urma.Jennifer se ridicase usor din pat dand sa raspunda ea.

-Pai eram in Padurea Interzisa si m`a prins furtuna, si o granga mi`a cazut pe mana si mi`a facut o taietura cam prea frumoasa, si am venit aici..am dat peste o fata care se pare ca fusese si ea la Hogwarts si langa ea cioburile pe jos cu sange iesindu`i dintr`o rana, si geamul spart.Mi`a vindecat ea rana vazand ca Madam Pomfrey nu este prin preajza, a cautat ceva si dupa a plecat...spuse Cercetasa tragand aer in piept dupa ce terminase.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Do you have a d r e a m ? - by Aileen Denvers - 10 Aug 2011, 19:00
RE: Do you have a d r e a m ? - by Jennifer L. Campbell - 02 Sep 2011, 20:56