Bucatarul de la miezul noptii
|
03 Sep 2011, 23:24
|||
|
|||
Baiatul o privi pe colega sa putin uimit si rase.Fiind sigur ca goblinul nu ii baga in aude ii sopti si el fetei.
''Sa inteleg ca nu iti plac goblinii cum iti plac spiridusii de casa...din nefericire nu-l putem blestema...este o creatura magica inteligenta si am avea probleme cu Ministerul Magiei.Plus ca goblinii poarta ranchiuna pe rasa vrajitorilor de secole...trebuie sa gasim altceva.'' Se ridica de pe scaun si se indrepta catre unul dintre frigidere.Si-ar fi dorit sa stie ce prefera goblinii sa manance, poate ca ar fi putut sa-l pacaleasca cu mancare.Se intoarse la goblin si observa ca acesta lua dintr-un dulap mai multe sticle de bere-zero.Il privi mirat si acesta vazand privirea baiatului isi explica fapta. ''Eu si prietenii mei de la subsol avem nevoie sa ne hidratam...si cum in locul asta nu gasesti nimic mai bun...'' John intelesese acum de unde veneau toate acele zgomote de la subsol.Micuta gasca de goblini probabil sarabatorea ceva.Acest lucru il facu cumplit de curios.Se uita la cum goblinul paraseste incaperea printr-o usita secreta si apoi se uita la Adnana. ''Si...ai chef sa ne distram putin?'' Micuta Ruty il privi speriat pe baiat si se apropie de el.Era clar ca dorinta baiatului de a urma goblinul o ingrijora deoarece aceasta incepu sa se smiorcaie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 13,824 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Gustarea de la miezul nopþii. | Klavdia Belikov | 38 | 8,003 |
22 Aug 2010, 12:53 Last Post: Luna Slytherin |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 5,173 |