Printre campioni
|
18 Sep 2011, 16:52
|||
|
|||
Sa cada din picioare nu alta . PREA MULTE EMOTII ! Toate treceau si ieseau din ea ... gresit ! Nu ieseau ! Isi faceau cuib in inauntrul ei pana cand viperina urma sa plece din acel loc inchis . Ura aceasta treaba . Nu era prima si nici ultima data cand i se intampla asta . Si totusi , cum de stiuse Helga Astropuf ca ei se aflau acolo . "Oare toti profesorii stiu ca noi doi am ajuns aici ? Cum ? Vreo raza de transmitie , ceva ? " Ramasese ingandurata , privind in stanga si in dreapta , cu cateva degete lungi ale mainii drepte , pe barbia rotunda si lovind.o incet , deget dupa deget . "Bon , trebuie sa fie o explicatie pentru asta . Dar care anume ? "
Aruncase o privire ciudata asupra lui John , spunandu.i din priviri ce o framanta , in timp ce isi rotea ochii de la Salazar la Helga . Culmea ! De unde aparuse Salazar ? In urma cu cateva secunde nu era nicaieri si hop! e in spatele ei . "Poate ca s.a facut invizibil , dar cu ce motiv ? " Acel baiat , de la viperini , se ridicase in picioarele lui , tinandu.se de perete . Nu parea foarte bine si o cauta pe Eliza . In orice caz , asa i se paruse ei , caci , atunci cand daduse peste ea , zambise vag , inconstient . Strambase din nas si se apropiase de Helga . "Ma scuzati doamna profesoara , adica fondatoare , puteti sa imi spuneti daca duelurile sunt permise ? Eu sunt noua pe aici si .. " "Logic ca sunt domnisoara Lubban . Dupa cum prea bine ati vazut , nimeni nu a raportat faptul ca a avut aceasta lupta slaba ,"vocea lui Viperin rasunase in incapere , speriindu.i pe majoritatea copiilor . Eliza era complet dezgustata . Avea respect fata de fondatori , mai ales al casei ei , dar felul in care si vorbea, nu ii placea deloc . Incepuse chiar sa se intrebe daca mai merita sa mai stea acolo . Ii facuse semn cu capul astropufului si o luase ca nebuna in fata prin coridor , inconstienta pe unde mergea . "Oriunde , dar fara ei pe cap ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,450 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |