Printre campioni
|
20 Sep 2011, 19:57
|||
|
|||
Era gelozie ? Bucurie ? Suferinta ? Nu era tocmai sigura , dar alesese prima varianta . Isi aplecase capul rusinata si tacuse din gura . "Ma comport ca un copil de trei ani . Ce am ajuns ? " Totusi , era bucuroasa ca aveau pe cineva cu care sa vorbeasca , in cazul lui John , si care sa ii ajute prin "examinarea" castelului . Oricum , ce avea sa faca o zi intreaga. Nu ar fi avut deloc chef de plimbari prin padure sau ... sa se transforme in pantera . Strambase enervata si ii aruncase o privire fugara astropufei . Arata bine , era cu un an , posibil , mai mica decat John si parea asa de ... senina . Prea senina si .. fericita ? Cum de era fericita daca tocmai avusese de suportat blestemul torturii . "Nu ar fi rau sa ii mai dau si eu acest " tratament " , " gandise viperina cu viclenie .
"Ahh , da , stiu ... eu .. adica ... nu stiu ... a trebuit sa ma ocup de ceva iar tu mi.ai cam zdruncinat gandurile .. scuza.ma . M.am comportat ca o ... " "Idioata ? " murmurase viperina , fara sa fie auzita de John , insa putea sa jure ca o privise urat .Daduse din umeri in semn de "ce am facut ? " si se apropiase de ei . "Deci , ce vom face pana la urma? Stam aici si vorbim despre ce s.a intamplat acum 20 de minute in urma , sau ne "plimbam" ? Voi alegeti . Eu pot sa ma descurc si singura , " zise ea usor nervoasa , insa isi stapanise nerabdarea din voce . "Da.. sigur , pe aici . " Si facuse un gest cu mana spre inainte . Eliza a mers in fata , nebagandu.i in seama pe cei doi . "Ohh..am sa ii las singuri in curand . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,425 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |