Printre campioni
|
06 Oct 2011, 22:18
|||
|
|||
John se uita la Salazar insa nu putu sa spuna nimic se intoarse speriat catre Eliza.Isi dadu seama ca nu putea face nimic.Nu intelegea de ce insa niciunul dintre fondatori nu mai zicea nimic.Isi duse din istinct mana la bagheta, insa isi dadu seama ca nu ar nici o sansa impotriva acestui fel de vrajitor.Se apropie de Eliza si ii puse usor o mana pe umar sperand ca fata nu a patit nimic, isi aminti de episoadele de mai devreme in care fata se pierdu de-a binele printre ganduri si se cutremura.Dorea sa paraseasca locul ala impreuna cu ea.
''E-esti bine?'' Se uita suparat la Salazar, observa spre bucuria lui ca nu era singurul.Helga si Godric se uitau amandoi la Salazar cu priviri severe.Rowena in schimb parea a fi plictisita de intreaga scena.John o privi si incerca sa o induplece folosindu-se de cele mai alese cuvinte. ''Va rog doamna Rowena...trebuie sa ajungem inapoi in timpul nostru...'' Femeia insa nu il baga in seama, ii arunca o privire plina de repros si se pregati sa se ridice de la masa.John o privi pe aceasta si rosti primul lucru care ii veni in minte. ''Stiu adevarul despre fa...!'' Rowena facu ochii mari si il privi pe baiat stupefiata.Stranse din buze si apoi se aseza din nou.John nu putu sa termine propozitia, nu pentru ca nu ar fi vrut ci pentru ca o forta nevazuta il facu sa isi inghita cuvintele dealtfel putu sa jure ca auzi vocea femeii in mintea lui. 'Taci...sau te voi distruge ca pe un mic netrebnic ce esti!' Baiatul ingheta de frica si o privi pe femeie in continuare.Aceasta zambi cu caldura si apoi se uita la Helga. ''Cred ca va voi ajuta si eu pana la urma...sunt deja plictisita de aceasta scena...'' ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,417 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |