|
The wrong choice
|
|
08 Oct 2011, 11:57
|||
|
|||
|
Cat de repede a venit si partea a doua :-o am plecat un pic afara si cand intru...a doua parte :-o am ramas uimita
ma bucur oricum ca a venit atat de repede, am citit fiecare cuvant cu sufletul la gura deoarece am adorat totul, toata povestea.Cum am mai spus, fic`ul acesta va ramane mereu in inima si sufletul meu, si poate candva il voi reciti si imi voi aminti cu drag de aceste momente, imi va aminti si de voi, doua persoane foarte importante pentru mine.Imi pare rau ca s`a terminat, dar totul are un inceput si un sfarsit.. Sper sa continuati si celalalt fic al vostru, si sa faceti si multe altele deoarece aveti un fel aparte de a scrie, de a descrie sentimente. Sunt extrem de mandra de voi si va felicit pentru toata munca depusa
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| .So Wrong. | Isabella River | 30 | 10,123 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |
|

ma bucur oricum ca a venit atat de repede, am citit fiecare cuvant cu sufletul la gura deoarece am adorat totul, toata povestea.Cum am mai spus, fic`ul acesta va ramane mereu in inima si sufletul meu, si poate candva il voi reciti si imi voi aminti cu drag de aceste momente, imi va aminti si de voi, doua persoane foarte importante pentru mine.
![[Image: 15qoq5f.png]](http://i42.tinypic.com/15qoq5f.png)