Whisperer.
|
16 Oct 2011, 22:22
|||
|
|||
Incepu sa rada.Acum pustoaica era furioasa, probabil speriata, iar asta il amuza si mai tare.Sopti deci un Reparo facand bluza sa revina la forma ei normala iar apoi cu cutitasul fara nici o problema ii taie legaturiel, chit ca erau magice, si ii surase rautacios.
Nu ca inainte nu o faceai!zise el bagandu-si cutitul inapoi la locul lui.Problema e ca inainte nu mi-ai si spus-o in fata!Iar ei bine, eu asta am asteptat!zise el surazand mult mai dragut de aceasta data, chiar dulce.Ai grija pe unde te mai plimbi!Nu am de gand sa aud ca ai murit sau ceva de genul!Voi veni si din Iad ca sa am grija sa te pedepsesc daca mori mai devreme decat trebuie!zise el inainte de a-i face cu ochiul si a se intoarce pur si simplu gata sa se piarda in intuneric. Fusese un nemernic, corect, era un nemernic, dar iubea sa fie astfel, caci in alt mod, constata ca nu poate fii..cand era dragut nu era dorit..cand era nemernic..macar lumea se mai interesa cat de cat de prezenta lui, iar ei bine, el iubea sa fie nemernic.Se intoarse totusi repede incruntandu-se indreptand bagheta spre fata si rosti fara nici o problema Avada Kedavra iar un fulger verzui tasni din bagheta lui venind cu repeziciune spre Ginny. Acesta trecu fara problema insa pe langa umarul ei si il lovi exact pe tipul care se afla in spatele ei facandu-l sa cada lat la pamant. Am uitat sa spun..tipul ala te urmarea!zise el apoi se intoarse pur si simplu ca si cum tocmai nu ar fii aplicat un blestem fatal. There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|