Povestea unui suflet
17 Oct 2011, 22:04 (This post was last modified: 04 Dec 2011, 10:15 by Bella Emily Rose.)
Dragă jurnalule,

[Image: holdmebyfhrankeed32titp.jpg]

Mi-ai lipsit şi pot spune asta cu mâna pe inimă. Mă bucur să te revăd din nou. Eşti la fel de primitor ca şi prima dată, iar eu la fel de emoţionată. Aş vrea să îţi pot descrie ceea ce simt acum. Aş vrea să vezi şi tu prin câte am trecut în ultimele luni. Oricum, am învăţat cu adevărat ceva. Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi să vezi foarte departe. Nimeni nu mă mai poate răni acum la fel de uşor ca înainte. Am învăţat să iert şi poate chiar să uit. Am învăţat că există diferenţe între iubirea adevărată şi cea corectă. Am învăţat să fiu cu adevărat eu, dar în curând o să vezi şi tu diferenţa. Vei fi surprins când vei vedea cât de mult m-am schimbat. Poate că de data aceasta, m-am maturizat cu adevărat.
Acum mă îndrept cu paşi alene spre camera mea. Simt nevoia să iau o pauză. Îmi doresc să citesc şi să evadez din lumea reală. Vreau să trec dincolo de graniţe şi să pătrund în lumea mea de vis.
Noapte bună, prieten drag. Mulţumesc încă o dată pentru că m-ai primit înapoi cu braţele deschise. Promit să nu te dezamăgesc.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Povestea unui suflet - by Bella Emily Rose - 17 Oct 2011, 22:04
RE: Povestea unui suflet - by Bella Emily Rose - 18 Oct 2011, 07:29
RE: Povestea unui suflet - by Bella Emily Rose - 24 Oct 2011, 18:47
RE: Povestea unui suflet - by Bella Emily Rose - 31 Oct 2011, 19:00
RE: Povestea unui suflet - by Bella Emily Rose - 01 Dec 2011, 20:58