Thread Closed 
Fantasmele trecutului
18 Oct 2011, 17:28
  • Aproape fu induplecata de privirea rugatoare a colegei sale - aproape fiind cuvantul cheie. Pufni amuzata cand Bella isi puse mainile in sold, avand in ochi o sclipire binecunoscuta Cercetasei. Ok, era miezul noptii si ea deja reusea sa o scoata din sarite.
    Adopta o expresie ganditoare dupa ce colega sa isi rosti prelegerea, hotarand sa se mai amuze vreo doua minute. La urma urmei, Bella avea si ea o limita. Si era ingrozitor de usor sa o intreci, dupa cum remarcase de multe ori.

- Nee, nu vreau asta, clatina Cercetasa din cap. Le-as accepta, dar mai am vreo trei pungi in Turn.. asteptand sa fie folosite.
    Ofta nostalgica, amintindu-si toate ocaziile in care incercase sa le foloseasca in scopuri nobile.
    - Totusi, cred ca ai auzit de.. cum le spun Incuiatii? Statu pe ganduri un moment. Spaga. Mita. Banet.
    Ranji sarcastica, asteptand ca Bella sa recunoasca termenul.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Fantasmele trecutului - by Bella Emily Rose - 18 Oct 2011, 16:03
RE: Fantasmele trecutului - by Desiree Rose Goth - 18 Oct 2011, 17:28