It's not the end.
|
21 Oct 2011, 16:45
|||
|
|||
Eveline se stramba si dadu dezaprobator din cap.Stia ca era rea cand gandea asa insa pur si simplu nu isi vedea sora blonda.Defapt,inca mai era putin cu fata la cearsaf pentru ca sora sa nu o anuntase ca se vopsea.Pur si simplu o facuse.Poate se gandea ca Eveline ar fi contra acestui lucru.Insa ea ar fi aprobat.Asa ca a aplicat strategia "dupa ce ma va vedea nu va mai avea ce sa imi mai faca".Cateodata semanau mult prea mult intre ele.Si daca statea sa se gandeasca mai bine,asa ar fi facut si ea.Insa Eveline era multumita cu castaniul inchis ce ii cuprindea parul.Si momentan nu se gandea la vreo schimbare.Momentan.
- Vei fi blonda cand eu ma voi rade in cap.Ramai mai bine cum esti.Te prinde culoarea asta.Iar eu - zise ea pentru ca sora sa deschise gura sa zica ceva si Eveline isi putu da seama ce - voi ramane asa cum sunt.Imi place.Momentan incheie ea cu un chicot.Ajunsera intr-un loc unde putura sa Dispara.Eveline ii lua mana surorii sale si cele doua se invartira pe loc,Eveline concentrandu-se cat mai mult asupra destinatiei lor : Padurea lui Dean. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
It's not the end. - by Melisse Y. Carter - 19 Oct 2011, 16:40
RE: It's not the end. - by Evelyn Steel - 20 Oct 2011, 17:09
RE: It's not the end. - by Melisse Y. Carter - 20 Oct 2011, 22:10
RE: It's not the end. - by Evelyn Steel - 21 Oct 2011, 16:45
RE: It's not the end. - by Melisse Y. Carter - 22 Oct 2011, 10:58
RE: It's not the end. - by Evelyn Steel - 22 Oct 2011, 19:27
RE: It's not the end. - by Melisse Y. Carter - 05 Nov 2011, 16:30