Cui i se datoreaza aventura mea Potter?
22 Oct 2011, 03:34 (This post was last modified: 22 Oct 2011, 03:36 by Valentino Gaunt.)
Nu am decat laude pentru toti enumerati mai sus ... mai putin Ioanei Iepureanu care nu cred ca era mai in varsta ca mine decat cu cativa ani cand a tradus cartile ... si eu aveam vreo 10 ani...traducerea e puerila ... .... am citit doar primele 3 carti in romana prin 2000 . . . cert este ca in engleza au un farmec in plus e JKR 100% .
Cat despre regizori... adaptarea lui Mike Newell nu mi-a placut...se putea mult mai bine..el regizand multe filme Bollywood ( filme cu indieni ) s-a simtit influenta...As fi avut si un comentariu pentru Columbus care parca a facut filmele prea Disney...da adevaru e ca in primele carti cam aia era atmosfera...
Si as mai avea o "dezamagire" referitor la ecranizarea cartilor HP.... dar mai bine o tin pentru mine ca probabil toata lumea o sa ma injure.........Fie o zic: "Ma enerveaza Daniel Radcliffe...mi l-am imaginat pe Harry Potter intr-un mod cu totul diferit...eu facand parte din generatia care mai intai a citit primele 4 carti , dupaia a vizionat filmul!"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cui i se datoreaza aventura mea Potter? - by Valentino Gaunt - 22 Oct 2011, 03:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? Kennya Allen 21 7,101 10 Nov 2012, 20:02
Last Post: Tom Ronald Smith
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,877 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,012 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,506 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter