Carpe diem ! - Traieste clipa !
26 Oct 2011, 15:26 (This post was last modified: 26 Oct 2011, 15:27 by Christianne Floreine du Val.)
Mina statea la masa ochilor de soimi si isi savura micul dejun cand o persoana misterioasa se aseza langa ea.O auzis vorbind si intra si ea in discutie.
-Aaaa,scuza-ma daca te deranjez,incepu soimita dar am auzit ca ai nevoie de o persoana cu care sa vorbesti.
Mina shita un zambet larg.
-Si,ei bine mie imi cam place sa povestesc cu oricine despre orice,asa ca..
Soimita isi intoarse capul spre acea femeie.Vazu ca era foarte frumoasa si soimitei i se paru ca este putin suparata.
-Eu ma numesc Mina Potter,sunt in anul II si sunt la Ochi de Soim,spuse dintr-o suflare fata.Si tu ai fost la Hogwarts?
Isi intoarse privirea prin marea sala si vazu ca era plina ochi de elevi.

Afara era foarte cald,razele soarelui se revarsau prin geamurile ca de cristal ale astelului,creand astfel un joc foarte frumos de lumini.Soimitei ii facea mare placere sa se minuneze si de cele mai mici lucruri.Poate unora li se pareau neinteresante,dar ei chiar ii placeau.Razele soarelui ajusera si pe buclele fetei care se armonizau acum la fel de frumos ca un diamant in lumina lunii.Mina isi aranja buclele si trase putin de roba.Se gandea acum la persoana din fata ei."Oare a patit ceva?Ce este in neregula cu ea?"gandea Mina.Isi inlatura acest gand acum fiind foarte curioasa daca acea femeie va povesti cu ea.

OOC:sper ca nu te superi ca am continuat euHappywide

Grace is our veil; vengeance, our vow.
[Image: giphy.gif]
                                                             Where roses die, we rise.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - by Christianne Floreine du Val - 26 Oct 2011, 15:26