Carpe diem ! - Traieste clipa !
|
27 Oct 2011, 10:30
|||
|
|||
ooc : Mina Potter, nu ma supar ca ai continuat. Andrew Wopes, o sa ignor postul tau. Se vede ca esti incepator si ca nu ai citit toate posturile dinaintea ta. In plus, nu stii ce anume ar fi facut Mina. Atentie la power play pe viitor.
Mina, am sa continui tinand cont de postul tau. Sper ca nu te superi. > ![]() bic : Era uimita de faptul ca cineva se asezase langa ea si o auzise vorbind. Nu era cea mai buna zi a Juliettei si arata groaznic sau cel putin asa credea ea... 'Oare m-am asezat la o masa unde mai era cineva sau Mina s-a asezat langa mine ?' se intreba Julietta in gand. Nu prea conta amanuntul acesta prea mult si isi ridica fata din maini, scoase o batista alba, ce avea intr-un colt brodate literele JES, initialele ei, isi sterse lacrimile si apoi o privi pe Mina spunand : "Eu sunt Julietta Elle Seymour. Spune-mi Julietta sau Etta, nu conteaza." Zambi catre fata si vazu ca parul ei era scaldat in razele soarelui. Parea ca priveste acel spectacol sublim al soarelui cu niste ochi mari de copil curios. Julietta continua : "E foarte greu pentru un om adult, ca mine sa-si faca prieteni. In plus, omul din fata ta nu e nici profesor, nu e nici bibliotecar, nu e din staff si nici din vre-un Minister. Mi se pare ironic si cumplit uneori sa fii asa... in deriva, fara sa stii incotro te indrepti si incotro s-o apuci." Julietta facu o pauza si apoi continua : "Am ajuns sa cred ca trimiterea mea aici a fost o ironie a sortii, un joc machiavelic pus la cale de cineva care vezi Doamne, ma vrea la adapost. La adapost de ce sau de cine ?" formula ea intrebarea uitandu-se la Mina, desi era constienta ca fata nu ar putea sa-i ofere un raspuns plauzibil... Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !
Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|