Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 17:43
  • - A scăpat prea mult de sub control, adăugă mătuşa sa.
    Desiree remarcă abia atunci bagajele ce se aflau în mâna sa. Într-o parte a minţii sale, fu uşurată la gândul că măcar nu se va înapoia la Bristol in acea seară. Dar, cu siguranţă, mătuşa sa venise ca să o supravegheze.
    - Asta s-a întâmplat pentru că nu mi-ai spus nimic, insistă Cercetaşa. Nu ai vrut niciodată să-mi spui ce se întâmplă cu adevărat.

- De ce ar trebui să ştii ce se petrece? Trecutul rămâne aşa cum este. Dacă îţi spun adevărul, nu s-ar schimba nimic din toate astea.
    Cercetaşa îşi plecă neajutorată privirea. Nu voia să creadă că tocmai mătuşa sa nu dorea să-şi mai amintească de sora ei; trebuia să fie altceva la mijloc, care o împiedica să-i zică adevărul. Se întoarse către Jane, dar apoi îşi dădu seama că era o idee proastă. Probabil că ea fusese cea care-i înştiinţase mătuşa de locul unde se afla.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 17:43