|
● even with my eyes closed tight, I still see it.
|
28 Oct 2011, 17:45
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - De ce i-ai spus că am venit aici? o întrebă pe Jane, încercând să păstreze un ton calm.
Era la fel ca acum doi ani, când se afla în plin coşmar; senzaţia de déjà vu o străpunse în clipa în care Jane se întoarse către ea. Îşi impuse să rămână stăpână pe ea, orice s-ar fi putut întâmpla în momentele acelea.
- Tot mama ta rămâne, îi răspunse Jane în cele din urmă. Şi nimeni nu vrea să se întâmple ceva rău. Nu din nou.
Replica aceea îi trimise un şuvoi de gheaţă pe sub piele. Crezuse că a cunoscut-o pe Jane; râsese împreună cu ea, îi mărturisise unele secrete, şi chiar a ajuns într-un punct în care avea încredere în ea. Însă cuvintele pe care i le-a spus parcă au şters toate clipele de demult.
- Mă învinovăţeşti iarăşi, nu-i aşa? se trezi spunând, poate mai tare decât ar fi trebuit.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 17:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|