Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 19:46 (This post was last modified: 28 Oct 2011, 19:47 by Desiree Rose Goth.)
  • Răsuflă adânc auzind glasul lui Ainsley. Cercetaşa observase notele discordante din vocea Cercetaşei, amestecate cu un calm hotărât. Voia să o facă să înceteze, realiză Desiree. Poate că îi era şi teamă de ea, din cine ştie ce motiv. Mâna îi alunecă uşor de pe baghetă din pricina picăturilor de ploaie.
    - Nu ştiam că vei veni aici, zise Desiree.

Nu era tocmai un răspuns la întrebarea lui Ainsley, era conştientă de asta. Lipsa de încredere din vocea sa i se părea străină, total nepotrivită ei. Doar nu îi era frică de nişte simple amintiri, nu? Existau lucruri mult mai grave decât trecutul de care trebuia să-ţi fie frică. Îşi drese glasul şi continuă, pe un ton mai hotărât, mai puternic:
    - Nu trebuia să vii aici. Deşi ar fi trebuit să mă aştept la asta, e tipic pentru tine.
    Poate va mai reuşi să dreagă ceva. Nu dorea ca Ainsley să ştie şi partea aceea a trecutului despre ea – era deja destul de rău că ştia că Cercetaşa era Reptomit. Se simţea goală cunoscând asta.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 19:46