|
Carpe diem ! - Traieste clipa !
|
|
30 Oct 2011, 15:27
(This post was last modified: 30 Oct 2011, 15:31 by Atsu Ari Ooku Tokugawa.)
|||
|
|||
|
ooc : Cu placere, draga Mina. Si eu multumesc.
![]() bic : La auzul vorbelor Minei, Julietta zambi. Isi dorea ca zambetul adresat fetei sa fie unul cald, ci nu unul rece, trist, cum deseori i se intamplase. Isi scoase bagheta, o manui in sus si in jos cu gratie, fara ca vreun cuvant sa-i iasa printre buze si masa se umplu de fel si fel de delicatese. Doua cani inalte termorezistente aparusera si ele de nicaieri. Una era plina cu ceai de fructe de padure fierbinte, alta cu cafea. Julietta isi turna niste ceai in cana din fata ei, puse zahar, taie o felie de lamaie din fructele de pe masa si sorbi o gura. Simti cum lichidul cald si dulce se duce prin toate coltisoarele trupului ei incalzind-o. O privi pe Mina apoi spuse : "Nu stiu de ce, dar cu tine simt ca pot sa vorbesc aproape despre orice. Parintii m-au parasit. Amandoi. Eram destul de mare cand s-a intamplat asta." incepu ea. "M-a lasat cineva la un orfelinat de fete si cei de-acolo au avut grija de mine cum au putut mai bine. Fiindca proveneam dintr-o familie unde ambii parinti au fost profesori, cei de acolo au constatat repede ca eram o fire deghetata si au hotarat ca pot duce o viata mai buna daca ma trimit la o scoala. Mai intai s-au gandit sa ma trimita la o scoala de fele cu internet, dar au observat ca aveam inclinatii ciudate. Asa spuneau ei la magine..." rase la amintirea aceea, deoarece inca-i mai era vie mutra celei ce spusese despre ea ca are apucaturi ciudate. Lua un fursec de pe un platou, il manca, mai sorbi ceai apoi continua : "Atunci, conducerea a hotarat sa ma dea la o scoala mai aparte si s-au orientat catre Scoala Beaux Batons, unde erau duse fetele ce vroiau sa invete magie. M-am lovit de o lume rece, ingamfata, caci toti proveneau din familii bogate, pline de bani si reputatie. Eram un fel de paria, dar nu m-am lasat invinsa de ele. Am terminat prima din grupa mea scoala. Nu am ramas pe loc si mi-am continuat studiile, asa am ajuns sa stiu tot ce se poate sti despre Farmece si Vrajitorii. Dar viata mea linistita, in care eu predam la acea scoala materia ce mi-era atat de draga s-a schimbat." Un nor aparu pe fata ei, intristand-o si Julietta tacu brusc. Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !
Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo. ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: 79.jpg]](http://i303.photobucket.com/albums/nn138/ArashiKigen/Semnaturi/79.jpg)