Carpe diem ! - Traieste clipa !
|
30 Oct 2011, 15:48
|||
|
|||
Soimita era foarte afectata.Nu stia cum sa o aline pe noua ei prietena.
-Julietta!incepu soimita.Parintii mei m-au protejat de mica,sa nu cad in ghearele maleficilor Devoratori ai Mortii.Nu stiu de cate ori era sa ii pierd. Mina simtii in nod in gat.Nici nu dorea sa se gandeasca daca avea sa ii piarda ce urma sa faca.Ii destainuii acest lucru Julietei,in timp ce lua bucata de prajirura cu miere de pe platourile de pe masa. -Daca li s-ar intampla ceva parintilor mei ,nu stiu ce as fi in stare sa le fac respectivelor persoane.Cred ca ar trebui sa iti fac cunostinta cu ei.Si te rog,zise soimita,considera-i ca pe parintii tai si pe mine cosidera-ma sora ta.Daca doresti bineinteles pentru ca eu nu te pot obliga,zambea soimita din tot sufletul.Si chiar imi pare rau pentru ce au facut parintii tai.Tu nu meritai un asemenea lucru,se incrunta Mina. O privea ca pe o sora mai mare. -Eu chiar te inteleg,si cred ca si tu ma intelegi pe mine,spuse soimita in timp ce musca din prajitura. Ii zambi Juliettei dupa care o lua in brate. Grace is our veil; vengeance, our vow. ![]() Where roses die, we rise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|