Carpe diem ! - Traieste clipa !
03 Nov 2011, 15:42
Julietta zambi fetei apoi spuse :
"Mina, in legatura cu oferta ta... Eu nu am pe nimeni aici si nu cunosc foarte multa lume, asa ca oferta ta e ca painea calda pentru mine. Parintii tai stau departe de aceasta scoala ?" intreba ea.
Mai lua un fursec, inca o gura de ceai si continua :
"Mi-ar prinde bine o camera calda si confortabila si experienta de viata a unor oameni mai maturi decat mine. Poate imi dau un sfat bun in legatura cu faptul ca sunt putin confuza in legatura cu tatal meu care mi-a spus ca aici, la castel o sa fiu mai in siguranta decat in lumea mare. In plus, am cunoscut pe cineva care m-a amenintat intr-un fel ca o sa ma gaseasca "chiar daca m-as ascunde in gura de sarpe" sau cel putin asa au sunat vorbele lui. Sunt teribil de confuza si sincer un sfat de la niste oameni mai experimentati mi-ar prinde mai mult decat bine. Ce spui ?" incheie ea lungile fraze.

Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

[Image: 79.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Nov 2011, 15:42