Thread Closed 
Playing with fire
17 Nov 2011, 18:50 (This post was last modified: 17 Nov 2011, 18:51 by Tora Chang.)
Tora se ridica brusc din pat. Inca un cosmar ii deranja somnul. Ofta si isi freca tamplele incercand sa se calmeze, insa nu parea ca are vreun efect. Dadu plapuma la o parte si pasi pe podeaua rece. Un scurt frison ii acapara tot trupul. Se scimba rapid si iesi din camera. Singura cale prin care se putea linisti era sa se plimbe. Escapadele nocturne erau deja ceva obisnuit pentru ea. Dezvoltase chiar cateva tactici prin care putea scapa de Filch.
Iesi din turn si hoinari prin castel, fara sa aiba o tinta exacta.
O usa deschisa ii atrase atentia. Se indrepta curioasa inspre incapere. Isi dadu seama ca era Sala Armurilor. Trebuia sa fie destul de linistita, asa ca deschise usa mai tare si intra nestingherita. Siluetele armurilor se conturara in timp ce tora se obisnuia cu lumina lunii ce patrundea prin ferestrele mari. Insa mai era ceva ce nu facea parte din pieisaj. O prezenta necunoscuta. Isi drese vocea, incercand sa-i atraga atentia acelei persoane. Aceasta se intoarse, dezvaluindu-i Torei adevarata identitate. Un tanar elev statea in fata ei. Isi putea da seama dupa insemnele de pe haine ca era la viperini. Ca sa sparga linistea stanjenitoare spuse cu o voce clara si calma:
"Buna! Scuze ca ti-am invadat ascunzatoarea. Se pare ca nu sunt singura care nu poate dormi... Eu sunt Tora! Tora Chang!"
Astepta o reactie din partea baiatului. Spera ca va fi una prietenoasa.

OCC: Sper ca e in regula ca am continuat eu

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 18:00
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 17 Nov 2011, 18:50
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 19:28
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 17 Nov 2011, 19:54
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 22:52
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 19 Nov 2011, 00:22
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 19 Nov 2011, 14:49