Playing with fire
|
21 Nov 2011, 17:52
(This post was last modified: 21 Nov 2011, 17:52 by Jake Halken.)
|||
|
|||
Ofta in sinea lui si cazu pe ganduri. Isi lasa usor privirea in podeaua de piatra, rece si distanta. O clipa ii era mai mult decat de ajuns. Fixa cu privirea un punct oarecare de pe o piatra oarecare si se pierdu in lumea lui. Pasiuni? Mmmm... Buna intrebare. Intrebarea nu era ce pasiuni avea ci cate. Nu clipi si nici nu scoase vreun sunet timp de cateva clipe. Scutura scurt din cap si priviri luna pe geamul de langa Tora. Isi acoperii ochii cu mana dreapta. Mereu vedea in ceata cand schimba brusc distanta obiectelor. Simti cum ameteste dar isi reveni repede. Pai... incepu Jake. Nu era frumos sa inceapa propozitiile cu "Pai" insa trebuia sa traga de timp. Sau poate ca nu. Privi din nou spre usa devenise ceva mai obosit de cand plecase din camera iar acum avea sa se intoarca. [/b]Cred ca mai vine-ne-am introarce in camerele de zi. Poate vine cineva. Nu vreau ca viperinii sa piarda puncte din cauza mea. Ar fi bine daca la fel ai face si tu.[/b] Spuse baiatul si pleca avand de aceasta data o destinatie clara in mine: Camea Viperinilor.
ooc: Mai bine inchid topicul daca nu ai inspiratie si toate restul. Topic closed. Edit By Raizen Puncte Cercetasi - 50 Viperini - 50 Topic Closed ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 18:00
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 17 Nov 2011, 18:50
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 19:28
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 17 Nov 2011, 19:54
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 17 Nov 2011, 22:52
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 19 Nov 2011, 00:22
RE: Playing with fire - by Jake Halken - 19 Nov 2011, 14:49
RE: Playing with fire - by Tora Chang - 19 Nov 2011, 15:55