Thread Closed 
The beginning
20 Nov 2011, 20:01 (This post was last modified: 22 Nov 2011, 18:02 by Isabella River.)
  • Isabella se simtea vinovata. Ea se casatorise si avusese o viata destul de fericita pana in acest moment si isi vizitase parintii destul de des, in schimb Lexie nu avusese acelasi trai. Ar fi trebuit sa fie amandoua, sa rada si sa planga una langa alta, iar cand Lexie era trista, Isa ar fi trebuit sa o faca sa zambeasca. Ofta adanc si lasa in urma toate acele ganduri. La urma urmei, acum erau din nou amandoua si niciuna nu mai trebuia sa isi faca griji.

"- Nu prea e stilul meu, dar.. Nu stiu, ma bucur enorm sa stiu ca nu sunt singura. In tot acest timp m-am intrebat unde esti, dar din ce in ce mai rar, pentru ca incepeam pur si simplu sa uit si ajunsesem chiar sa cred ca n-o sa te mai vad niciodata." isi trecu degetele prin parul brunet si isi musca buza de jos, asa cum facea cand era stresata sau foarte emotionata. "Imi amintesc de zilele in care stateam amandoua afara pana tarziu si nici macar la masa nu mai mergeam atunci cand ne chema mama." cele doua rasera la amintirea aceea si ramasera zambind.

Isabella se aseza pe masuta veche din lemn si ii facu semn surorii sale sa se aseze langa ea. Aveau multe de vorbit, multe de povestit si de clarificat. Atat de multe incat Isa nici nu stia ce intrebare sa ii puna prima - sau ce intrebari avea Lexie pentru ea.
    "- Spune-mi ce-ai mai facut.." rosti fata intr-un final.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The beginning - by Isabella River - 30 Oct 2011, 20:34
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 02 Nov 2011, 20:22
RE: The beginning - by Isabella River - 02 Nov 2011, 20:56
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 09 Nov 2011, 21:52
RE: The beginning - by Isabella River - 14 Nov 2011, 18:55
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 20 Nov 2011, 18:38
RE: The beginning - by Isabella River - 20 Nov 2011, 18:49