Ratacirea...
|
25 Nov 2011, 23:28
|||
|
|||
Se uitase curioasa , de sub sprancenele ei albicioase , spre sefa lor de casa . Ii facea placere sa vada persoanele din jur , fara ca altii sa stie , si sa ii analizeze . Din cate observase aceasta , Ronnie , parca , din cate auzise de la prietena ei verzuie , era foarte stapana pe sina . La fel cum era si Liz . "Daca ascunde ceva ? Ceva , in sufletul ei .Precum Eliza ? Mi se pare logic . Ce-i drept , toti cei ce se ascund , pun o alta masca pe fata , se arat a fi altcineva . Adesea mi s-a intamplat cu matza asta verzuie . " Ii aruncase o privire dragastoasa spre fata ce o mangaia intr-una , si isi continuase gandurile , inchizandu-si ochisorii . "Asa , sa revin , Ronnie egal Ayle...ahh..Eliza . Pff , ma pomeneste ametita aia . Ce mai . "
Ofteaza si isi ridica incurcata capul spre fata cealalta . Uitase complet de ea . Cine era ? Nu o mai vazuse niciodata , dar , la drept vorbind , chiar niciodata . "Pesemne ca e noua . Ce face ea aici ? " I se parea total ciudat . Oare Eliza o cunostea ? Poate Ronnie , sau acel baiat . "Chiar , nu am facut deloc cunostinta cu el . Sau cu acea fata . " Se uitase mai atenta la el , si se apropiase de acesta , mergand cu pasi inceti , spre el , adulmecand totul in jurul lui . Avea un miros cunoscut , pe care il mai gasise undeva . Dar nu avea habar unde . Ii gasise un picior , apoi pe al doilea , si incepusese sa se invarteasca pe langa el , lingusitoare , mieunand incet si torcand . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|