Carpe diem ! - Traieste clipa !
|
26 Nov 2011, 17:28
|||
|
|||
ooc: scuze ca nu am mai scris da am avut tezele si m-au dat peste cap, inca o data scuzele mele
![]() ![]() ![]() Bic: Soimita ii zambi prietenei sale si incerca acum sa nu se mai gandeasca la cine ii trimise acea scrisoare misterioasa. Era sigura ca daca va afla inainte nu va fi mai bine. Asa ca va astepta pana la ora scrisa in scrisoare si isi va sterge din cap acest lucru, macar pentru cateva ore. Mina isi aminti ca in scrisoare ea este obligata sa se prezinte singura. Se intoarse spre Julietta si ii spuse cu o fata putin speriata: -Dar Julietta, pe bilet scrie ca trebuie sa ma prezint singura. Nu te pot tara si pe tine in problema asta. Daca cineva are vreo problema cu mine, atunci acesta trebuie sa o rezolve DOAR cu mine si sa nu ii implce si pe prietenii mei. Soimita o privea cu acea privire de catelus si se ruga din tot sufletul ca Julietta sa raspunda ca nu o va insoti. Dar stia ca acel lucru este imposibil, deoarece Etta chiar tinea la ea. Grace is our veil; vengeance, our vow. ![]() Where roses die, we rise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|