We find each other
|
27 Nov 2011, 22:56
|||
|
|||
Ramasese impietrita cand Aylee ii spusese toata relatarea cu sora ei mai mica . Insa cel mai rau fusese sa se abtina sa nu cada la podea din pricina rasului . Fusese prea fenomenala faza ca sa scape asa , cu una cu doua .
"Nu te speria , asa e ea . Ceea ce ma surprinde e ca e de acord cu tine. Vai , de le-as fi vazut fata parintilor ,cat as mai fi ras . Prea comic !!! Vreau sa ma intorc in timp si sa aud cu urechile mele si sa vad cu ochii mei . Da ... A fost minunat , " zisese ea , dupa un timp , tragandu-si rasuflarea , zambind in continuare . Faza aia era cea mai buna cale de a o inveseli pe viperina , dar , cand Raven pomenise despre "sarcina" baiatului , chipul i se inasprise si se ridicase in picioare , apropiindu-se de fereastra . "Sa auzim , " spusese Liz , sec , fara sa se uite la nimeni . Matt se asezase pe un scaun , in timp relatarii lui Pink despre fapta petrecuta cu cateva minute in urma , zambind usor , analizand expresia de pe chipul prietenei ei . Nu ii venea sa creada ca putea sa tina atat de mult la ea . Si faptul ca fugise de acesta , fara sa se uite in urma lui , suparata pe el , suferind , nu ii facea deloc bine viperinului . Isi aplecase capul trist , cand Eliza se indreptase spre fereastra , privind bolta cereasca , presarata cu stele stralucitoare . Nu stia cum sa inceapa , ce sa zica. Toate intamplarile din acea zi i se ivisera in fata lui , cautand cu frustare pe ceea de care avea mare nevoie . "Gasit ! " "Eu..adica.. nu stiu .. Shane .. a patit ceva .. nu stiu cum sa zic . Mai stiti cand am plecat de la gara , eu , cu mama lui . Ei bine ,de atunci , de cand am ajuns acasa , nu mai raspundea la telefon , nici la bufnite , nici mama ei .. nimic .Atunci , mi-am zis sa merg la el ... " "De ce ai vrut sa vorbesti cu el ? " intrebase Green , brusc , oprindu-l din relatare . "A uitat o foaie de pergament la mine , si am vrut sa i-o inapoiez , uite-o ! " Inmanase pergamentul spre Aylee , frustat de faptul ca prietena lui era asa de cruda cu el . "Ce i-am facut ? " se intrebase acesta , trist , cu stomacul strangandu-se in pumn . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|