Masquerade
|
01 Dec 2011, 15:32
|||
|
|||
Spre nemultumirea ei , se transformase in fiinta umana , forma pe care incepea sa o urasca din toata inima . Nu ii mai vedea rostul defel , dar treaba cu joaca s-a terminat . La urma urmei , aveau de a face cu cativa elevi ce nu stiu despre ele .. cu atat mai mult de secretul lor . "Si asa totul se duce de rapa . Sora ce esti. Nu am sa ii spun nimic lui Claire, inca . Dar intindem prea mult coarda , " spusese ea mintal , transmitandu-i cu un fir invizibil , ce statea sa se rupa . Stia ca conexiunea dintre ele doua nu era asa de flexibila , dar altfel nu se putea . Aylee trebuia sa invete sa isi stapaneasca puterile , si inca intr-un timp foarte scurt , altfel , va ramane asa pe veci .
Se ridicase in picioare , scuturandu-si roba neagra ce cadea pana la pamant , fluturata de bataia vantului . Se uitase mai bine la elevii din luminis , ce abia mai indrazneau sa sufle . "Pff.chiar asa am devenit ? " Pufnise nervoasa si facuse un pas de verificare . Cineva se trasese inapoi ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Masquerade - by Jake Halken - 14 Nov 2011, 16:59
RE: Masquerade - by Aylee L. Lovel - 14 Nov 2011, 17:19
RE: Masquerade - by Eliza G. Blest - 14 Nov 2011, 20:39
RE: Masquerade - by Jake Halken - 15 Nov 2011, 16:04
RE: Masquerade - by Eliza G. Blest - 15 Nov 2011, 20:08
RE: Masquerade - by Lexie Stryder - 30 Nov 2011, 22:54
RE: Masquerade - by Aylee L. Lovel - 01 Dec 2011, 15:20