She should live
|
04 Dec 2011, 19:08
|||
|
|||
Nu ii era deloc frica de acea reptila , dar o inspaimantau foarte tare coltii ei ascutiti . "Sarpe contra pantera suna mai bine decat sarpe contra eleva . " Cu acesta gand fugitiv , se transformase imediat in animag , intr-o felina neagra , cu ochii mov si coada sfarsindu-se intr-un smoc verzui . Zambise in sinea ei si sarise sin locul in care se afla , dandu-se la o parte de langa coltii feroci ai reptilei si scuipand amuzata de esecul ei . Imediat ce basilicul isi rotise ochii spre viperina verzuie , furiosi peste masura si isi scosese coltii din podea . "Hihihi , " chicotise pantera spre el si o luase la fuga indarat spre statuia mare din piatra . Se prinsese de barba acestuia cu ghearele , apoi sarise sus si se uitase in urma ei dupa sarpe ..
"Unde s-a dus ? " intrebase ea , suspinand cand nu il zarise in spatele ei . _______________________________ "Nuu...dar , mi se pare perfect logic . Fetele sunt viperine , stiu foartbe vine reptomita . E normal ca , atunci cand posibil sa ne fi auzit pe noi , sa fi fugit . Si unde altundeva decat in Camera Secretelor . " "Nu mai e asa de secreta de ceva timp , " spuse baiatul cu neobrazare . "Si daca e adevarat ceea ce spui..." "DA!!!" "Atunci imi spui si mie cum vom ajunge acolo ? " intrebase elevul , ridicand vocea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|