She should live
|
04 Dec 2011, 21:32
|||
|
|||
Ramasese uimita la aparitia baiatului , analizandu-l concret , apoi se daduse la o parte , cascand si visand aiurea la munti inalti , pe care statea care un sarpe pe fiecare varf in parte . Acea lupta , chit ca a fost scurta , o lasase gata pe Eliza , ba chiar si fara rasuflare . simtea cum duhul iesea din ea si intra din nou .
Se intorsese cu fata spre cei doi , care vorbeau intens , si , cu un ton slab , incet , ii vorbise lui Oddy. "Auzi , mergem sus ? In momentul de fata as fi capabila sa si dorm in picioare si sa infrunt orice om imi sta in cale . Deci , ce spui ? " _______________________ "Stii ce ? M-am saturat ! Spui numai minciuni , bati campii , si ai zis ca ai vazut ceva adevarat precum doua viperine care pana nici in momentul de fata nu a venit . Gata , eu am plecat de aici . Sa nu mai apari in fata mea niciodata fantoma nesimtita ! " Si cu un ultim cuvant rostit , se intorsese pe calcaie si iesise , cu copii in urma lui . "Pa pa neghiobule !!! Am sa iti duc lipsa !!! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|