Fallen.
|
10 Dec 2011, 15:57
(This post was last modified: 10 Dec 2011, 16:02 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Da stiu am intarziat,insa scoala ma omoara :-s
In caz ca mai sunt cititori care vor sa vada ce se intampla aveti aici capitolul trei : Capitolul III Ea.
Daniel Wate Pov. Stiam unde ma aflu si deja incepeam sa cred ca nu am pace . Acelsai vis,aceeasi profetie care ma face sa innebunesc. Aceeasi fata cu parul negru,si aceeasi ochi ciocolatii incarcati de durere. Si mereu aceleasi cuvinte “Pentru tine fac asta “,iar eu dau acelasi raspuns,aceleasi cuvinte care ma bantuie mereu. “Nu te merit” . Nu putea sa mi se intample mie asta.nu mie,nu ei. Ea nu merita asta,ea nu trebuia sa faca asa ceva pentru mine. Eram cel mai denigrant inger. Eram diavolul in persoana si ea, nu trebuie sa faca asta.nu trebuie sa se indragosteasca de mine. Pentru ea nu conta ca eu sunt demonul suprem pentru ca nu eram decat Daniel studentul de care isi aducea vag aminte din grupa ei de la facultate. Era atat de credula si totusi atat de matura incat ma deruta. Eu Lucifer eram derutat de o fata. Nu inteleg nici acum de ce ea trebuia sa fie cea care sa indeplineasca profetia. De ce ea si nu orice alt pamanteam amarat? Si nu in ultimul rand de ce trebuia sa fie o FATA?! Nu puteam sa ii fac asta ei si totusi o parte din mine si-o dorea. O parte din mine voia sa vada cum viata fetei se scurge incet incet,sa vada cum cum sangele ei fierbinte I se scurge din corp,dandu-mi mie putere. Sa vada cum acel trup se lasa prada in mainile mele. Si totusi mai era si partea din mine care voia sa o vada fericita,sa o vada implinita si sa aiba o viata buna. Incpeam deja sa innebunesc iar faptul ca respiram greu nu ma ajuta prea mult. Semi intunericul din camera ma facea sa par atragator insa nimeni nu stia ce se ascunde in spatele acestui chip frumos,nimeni nu stia ce se ascunde dupa un trup bine facut,nimeni,dar nimeni nu stia ca sunt cea mai periculoasa creatura in viata. Oamenii erau atat de prosti,atat de naivi,nu puteam crede ca ei inca mai aveau frica mea,nu acum cand ei incep sa se distruga.sa se omoare intre ei exact ca niste roboti fara creier. Insa cum firul echilibrului dintre cele doua lumi atarna doar de un singur om,de o singura viata. Ea cedeaza,totul se naruie,absolut tot ce credeau a fi adevarat se va prabusii,iar eu voi fi cel care se va bucura de durerea lor,cel care se va bucura de cadearea fiecarui om,de controlul meu asupra lor. Din parul meu mici picuri imi cadeau pe fata si m-anm ridicat de pe pat,eram fleasca,ce se intamplase pana la urma? Am intrat sub dus muschii mei relaxandu-se apoi am plecat spre facultate,trebuia sa o vad din nou,trebuia sa stiu ce atat de ciudat la ea. De ce trebuia sa faca ea parte din profetie si nu altcineva? Atatea de ce-uri,incat iti vine sa iti iei campii. Vreau sa se termine mai repede tot,aceste fiinte sunt atat de slabe. Atat de slabe… ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Fallen. - by Ginny Anne Alden - 12 Nov 2011, 22:43
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 12 Nov 2011, 22:55
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 12 Nov 2011, 23:54
RE: Fallen. - by Melisse Y. Carter - 13 Nov 2011, 22:52
RE: Fallen. - by Ellena R. Howard - 14 Nov 2011, 00:00
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 14 Nov 2011, 00:14
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 20 Nov 2011, 14:13
RE: Fallen. - by Ginny Anne Alden - 10 Dec 2011, 15:57