|
Trei pene, doua betigase si un arcus
|
|
11 Dec 2011, 00:47
|||
|
|||
Quote: plăcut de privit Pai si nu? :> Quote: Cânți superb! Frumos compliment pentru ea care era obsedata de muzica, nu-i asa? ^_^ Quote: - Nu, stai aici până te las undeva. Nu mi-a prea placut cum a sunat asta. Cum vine 'stai pana te duc'? Quote: Vedeam cum i se mișcă buzele însă ceea ce mă preocupa mai mult era mișcarea, aspectul lor, decât sunetele ce le scoteau. Mi-am închis ochii. Incepe o indragosteala. ![]() Quote: erau încălzite de o pătură - credeam eu - moale. Ce frumos din partea lui : o3 Quote: Un impuls de moment mă împinse să profit de faptul că doarme și să îi ating ușor buzele lui cu ale mele. Apoi am fugit. Oooo,da,da,da! Sounds interesting. ![]() Quote: Alex ..Pur si simplu ador numele asta. Oricat de simplu ar parea. daca ai fi pus Alexandr era si mai si. :>Quote: - Îmi pare rău, chiar asta o să fac. spuse el cu o figură amuzată pe față. Ca de obicei imi place mult cum ai incheiat. --> So astept un next cat mai curand. Totusi nu uita si de celelalte doua ficuri. ! ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| O noua Odisee, incepand cu noi doua | Iseult Cromwell | 26 | 4,805 |
18 Feb 2010, 13:49 Last Post: Jenny Spring |
|

Cum vine 'stai pana te duc'? 

! ![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/Cn1dqRNSIJ5n2/giphy.gif)