Lost in the shadows
|
13 Dec 2011, 23:46
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 23:48 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
Prietena ei ceea buna? Cum era posibil asa ceva? Tocmai ea , Eliza , era considerata a fi o persoana demna de o prietenie adevarata? Viperina nu se considera deloc astfel , nici macar pentru sora ei, Aylee. Uneori se gandea si se mira cun de putuse sa aiba un astfel de notoc. Tigroaica.era.cu mult mai buna decat Liz,cu mult mai desteapta si cu mintea deschisa . "Dar eu,simt ca sunt o fantoma pierduta intr.o lume neexistenta,in care , daca trec granita spre lumea vie , mi.ar fi greu sa pasesc dincolo. " Suspinase trista, incet, sperand sa nu fie auzita de niciuna din fete. Isi ridicase privirea asupra lui .... Jackie , un nume ciudat pentru o fata , insa , nu numele face pe om , sau poate? - "De ce vrei sa stii numele meu?" "Ca..dupa nume , poti catacteriza persoana."- Oare avea dreptate acea cercetasa? Oare chiar se putea caracteriza o persoana astfel? Nu stia...
Si ii era ciuda , pentru neputinta de gandire , pentru lenea si lasitatea ce se infipareau in sufletul ei . Cum de a ajuns sa fie atat de confuza ? Atat de zapacita si la nelocul ei . "Poare ca e din pricina sarbatorii care vine cu pasi repezi spre prezent? " Inchisese ochii ,blestemandu.se pentru ceea ce urma sa se intample . Daca nu va sta la Hogwarts in acea vacanta , urma sa mearga acasa si sa isi ia zborul la bunici. "De ar veni si Claire,sau Aylee,ar fi fost mai bine , dar nu ,am nevoie de o schimbare , si trebuie sa o fac singura si chiar in saptamanile libere ... va fi greu . " Deschisese ochii lent , dandu.si srama ca nu era singura in acel loc , pe care nu si.l mai amintea deloc. "Ahhh...incantata," murmurase Green , nesigura pe ea. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lost behind the shadows | Bell Evans | 4 | 1,735 |
09 Oct 2011, 18:35 Last Post: Bell Evans |
|
~Lost. | Rachelle Hathaway | 17 | 3,736 |
14 Apr 2011, 22:26 Last Post: Rachelle Hathaway |
|