Thread Closed 
Part I Some eyes in the dark and ..
23 Dec 2011, 13:18
Era tocmai cum se asteptase. Niciun cuvant in plus . Brunetul parea a se gandi la ceva .. profund , fiindca privi in gol timp de cateva clipe . Fetei i-ar fi placut sa se impreiteneasca cu viperinul , dar fiind o fire curioasa si timida in acelasi timp ideea de a se imprieteni cu un viperin cu care nu poti vorbi decat despre ce ascunde castelul ii pieri .

Agnes observa cum viperinul trecu pe langa ea fluturandusi pelerina neagra cu insemne verzi si argintii ; Prima data se gandi sa nu-si iroseasca timpul urmarindu-l si sa se duca in turn , sa stea intr-un fotoliu mare si calduros langa semineu cititnd din cartile ei fara probleme , dar daca punea ceva la cale , ceva care incalca categoric regulile , nu ca ea ar fi respectat in totalitate toate regulile , " Nimeni nu e sfant ." gandi ea si o lua pe urmele viperinului fara sa se mai gandeasca a treia oara ...

PS: Imi pare rau , imi iau revansa data viitoare si voi scrie mult mai mult >Happywide<

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Some eyes in the dark and .. - by Agnes Marie Lovel - 23 Dec 2011, 13:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  the most difficult part of the story Kurt F. Malfoy 12 3,313 30 Jun 2012, 12:53
Last Post: Kurt F. Malfoy
  Alone in dark ... Effy K. Dietrich 37 6,092 14 Apr 2011, 09:46
Last Post: Ema Snow