Part I Some eyes in the dark and ..
|
23 Dec 2011, 13:18
|||
|
|||
Era tocmai cum se asteptase. Niciun cuvant in plus . Brunetul parea a se gandi la ceva .. profund , fiindca privi in gol timp de cateva clipe . Fetei i-ar fi placut sa se impreiteneasca cu viperinul , dar fiind o fire curioasa si timida in acelasi timp ideea de a se imprieteni cu un viperin cu care nu poti vorbi decat despre ce ascunde castelul ii pieri .
Agnes observa cum viperinul trecu pe langa ea fluturandusi pelerina neagra cu insemne verzi si argintii ; Prima data se gandi sa nu-si iroseasca timpul urmarindu-l si sa se duca in turn , sa stea intr-un fotoliu mare si calduros langa semineu cititnd din cartile ei fara probleme , dar daca punea ceva la cale , ceva care incalca categoric regulile , nu ca ea ar fi respectat in totalitate toate regulile , " Nimeni nu e sfant ." gandi ea si o lua pe urmele viperinului fara sa se mai gandeasca a treia oara ... PS: Imi pare rau , imi iau revansa data viitoare si voi scrie mult mai mult > ![]() ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
the most difficult part of the story | Kurt F. Malfoy | 12 | 3,313 |
30 Jun 2012, 12:53 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
Alone in dark ... | Effy K. Dietrich | 37 | 6,092 |
14 Apr 2011, 09:46 Last Post: Ema Snow |